Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG12KSLAP

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG12KSLAP

1700,00 лв.

Код: ARXG12KSLAP - indoor ductbc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG12KSLAP е иновация в света на климатичните технологии, съчетавайки елегантен дизайн с висока ефективност. С неговата мощна производителност, това устройство е идеално за всяко домакинство или търговско помещение, предоставяйки комфорт и уют във всяка стая. Създадено е с мисъл за потребителя, инверторното устройство отговаря на нуждите на съвременния начин на живот, като гарантира минимално потребление на енергия и максимално охлаждане.

Технически характеристики и предимства

Климатикът ARXG12KSLAP е оборудван с инверторна технология, която позволява прецизно регулиране на температурата според специфичните нужди на потребителя. Основните му характеристики включват:

  • Ниско ниво на шум: Това устройство работи на изключително ниски нива на шум, което го прави идеален избора за спални и офиси.
  • Висока енергийна ефективност: Класификацията му по енергийна ефективност (A++) осигурява намалени разходи за енергия в дългосрочен план.
  • Лесна инсталация: С конструкция, която позволява бърза и лесна инсталация, ARXG12KSLAP може лесно да бъде интегриран в съществуващи системи.
  • Функция за автоматично рестартиране: При прекъсване на електричеството, климатикът автоматично се рестартира с последно използваните настройки.

Инвенторна технология – какво представлява?

Инверторната технология е основна характеристика на съвременните климатични системи. Тя позволява на компресора да работи с променлива мощност, вместо да включва и изключва непрекъснато. Това спомага за по-голяма ефективност в използването на енергия и осигурява постоянна температура в помещението.

Грижа за околната среда

General Fujitsu задачи себе си като лидер в устойчивите технологии. Със своето устройство ARXG12KSLAP, компанията прилага иновации, които не само осигуряват комфорт, но също така минимизират негативния ефект върху околната среда. Използването на хладилен агент с ниско въздействие на глобалното затопляне е само един от начините, по които Fujitsu доказва ангажимента си към устойчивото развитие.

Решение за всеки дом

Вътрешното тяло ARXG12KSLAP не е само климатик; то е решение за комфорт и благополучие. Със своите интуитивни функции и модерни настройки, то предлага не само охлаждане през лятото, но и отопление през зимата. Чрез регулирането на влажността и температурата, климатикът осигурява здравословна среда, която е важна за семейното благосъстояние.

Как да избера правилния климатик?

Изборът на климатик може да бъде сложен процес. Важно е да вземете предвид следните фактори при покупката:

  • Размер на помещението: Изчислете необходимата мощност на климатичната система, в зависимост от размера на помещението.
  • Енергийна ефективност: Проверете класовете на енергийна ефективност и изберете устройство, което да намали разходите за електричество.
  • Функции: Разгледайте наличните функции и технологии, които климатикът предлага, за да изберете такъв, който да отговори на вашите нужди.

Поддръжка и грижа за климатичната система

Поддържането на климатик в отлично състояние е от съществено значение за неговата ефективност и дълголетие. Редовното почистване на филтрите и проверката на системата осигуряват оптимална работа и предотвратяват скъпи ремонти.

Заключение

ARXG12KSLAP от General Fujitsu е изключителен избор за всеки, който търси надеждно, ефективно и удобно решение за климатизация. С неговото модерно устройство и иновации, това вътрешно тяло канален тип предлага всичко необходимо за създаването на идеална среда за живеене – комфорт, спокойствие и надеждност. Изберете Fujitsu, за да направите стъпка към един по-комфортен и устойчив живот!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!