Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

GREE GFH(12)EA КАНАЛ МУЛТИ

GREE GFH(12)EA КАНАЛ МУЛТИ

740,00 лв.

Код: 2550032bt Категория:

Описание

Каналните климатици GREE GFH(12)EA – Идеалният избор за вашия дом

Каналните климатици GREE GFH(12)EA представляват съвършеното решение за климатизация на вашия дом или офис. С тях можете да се насладите на комфорт и оптимални условия за живот през всички сезони.

Основни характеристики на GREE GFH(12)EA

Характеристика Стойност
Модел GREE GFH(12)EA
Тип Канален
Капацитет 3.5 kW
Енергийна ефективност A++

Вътрешно тяло

Вътрешното тяло на GREE GFH(12)EA е проектирано да бъде изключително тихо и естетично. То се инсталира в окачен таван и освобождава площ, като не затруднява интериора на помещението. Също така, разполага с автоматична настройка на въздушния поток, което осигурява равномерно разпределение на температурата.

Външно тяло

Външното тяло на климатика е изработено от качествени материали, които гарантират дълъг живот и ефективност. То е проектирано да работи ефективно дори при екстремни температури.

Как да изберем правилния климатик

Изборът на климатик не е лесна работа. Трябва да вземете предвид множество фактори като размер на помещението, изолация и лични предпочитания. GREE GFH(12)EA предлага перфектната комбинация от мощност и енергийна ефективност, което го прави идеален за различни помещения.

Проблеми при инсталация на климатици

Неправилната инсталация на климатик може да доведе до неправилна работа и неефективност. Затова е важно да се доверите на професионалисти за инсталация. При GREE GFH(12)EA, уверете се, че инсталацията е извършена в съответствие с производствените указания.

Грижа и поддръжка на климатик

След инсталацията, е важно да се погрижите за поддръжката на климатика. Редовната проверка и почистване на филтрите ще осигурят дълъг живот на устройството и оптимална работа. GREE предлага опции за сервиз и поддръжка, за да гарантира, че вашият климатик работи отлично.

Заключение

В заключение, GREE GFH(12)EA е отличен избор за канален климатик, осигуряващ мощност, енергийна ефективност и стилен дизайн. С правилната инсталация и редовна поддръжка, вашият климатик ще ви служи вярно за години напред.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!