Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система Daikin 3MXM52A

Външно тяло на мултисплит система Daikin 3MXM52A

4499,00 лв.

Мултисплит Daikin 3MXM52A е климатична система, работеща с едно външно и с до три вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Код: 2550030bt Категория:

Описание

Външното тяло на мултисплит системата Daikin 3MXM52A е идеалното решение за вашата климатизация, предоставяйки иновации и ефективност, които отговарят на съвременните стандарти за комфорт и устойчивост. Не само че предлага гъвкавост в монтажа, но също така позволява контрол на различни вътрешни тела, което е изключително удобно за хора с различни предпочитания за температури в различните стаи. В този ред на мисли, нека разгледаме основните характеристики на това външно тяло, които го правят толкова желан избор за потребителите.

Предимства на мултисплит системата Daikin 3MXM52A

Мултисплит системите печелят популярност в последните години поради своята способност да осигуряват климатизация за няколко помещения с един компресор. Daikin, известна със своите иновации в областта на климатизацията, предлага модел, който съчетава енергийна ефективност със стилен дизайн. С Daikin 3MXM52A вие получавате:

1. Гъвкав монтаж и независим контрол

С до три вътрешни тела, това решение позволява различни конфигурации в зависимост от вашите нужди. Всеки от вътрешните уреди може да бъде контролируем поотделно, оптимизирайки комфорт и спестяване на енергия.

2. Висока енергийна ефективност

С SEER 8.64 и SCOP 4.88, Daikin 3MXM52A осигурява изключително ниски енергийни разходи при охлаждане и отопление. То също така притежава енергиен клас A+++ за охлаждане и A++ за отопление.

3. Технологии, които предпазват околната среда

Использването на хладилен агент R-32 е важна стъпка в посока намаляване на негативното влияние върху околната среда, като същевременно поддържа висока ефективност.

4. Надеждност и дълготрайност

С гаранция от 36 месеца и доказаното качество на Daikin, вие можете да се доверите на този продукт за дългосрочни решения за климатизация.

Как да изберем подходящото вътрешно тяло

При избора на вътрешни тела за вашата мултисплит система, важно е да вземете предвид няколко фактора:

1. Размерът на стаята

Изчислете площта на помещението, което искате да климатизирате. Daikin 3MXM52A е подходящ за помещения до 42 кв. м.

2. Различни видове вътрешни тела

Daikin предлага различни видове вътрешни тела, които можете да комбинирате, включително стенно, подово и таванно монтиране, в зависимост от вашите предпочитания.

3. Поведение на потребление

Имайте предвид, че различните типове вътрешни тела имат различно поведение при охладителните и отоплителните режими. Изберете модели, които отговарят на вашите специфични нужди и предпочитания.

4. Цена и бюджет

Ценовият диапазон на вътрешните тела може да варира значително, в зависимост от функциите и дизайна. Разгледайте бюджета си и изберете най-доброто за вас.

С избора на мултисплит системата Daikin 3MXM52A и правилно подбраните вътрешни тела, вие ще постигнете оптимизирана климатизация, която отговаря на вашите лични и семейни нужди.

Бъдещето на климатизацията

Климатизацията не е просто за комфорт, а и за подобряване на качеството на живот, намаляване на разходите за енергия и минимизиране на екологичния отпечатък. С системи като Daikin 3MXM52A, вие правите вашия принос за това бъдеще.

С постоянни иновации и нови технологии, бъдещето на климатизацията изглежда светло. Следователно е важно да следите новостите на пазара и да направите информиран избор, за да гарантирате, че вашата климатизация остава в крак с времето и нуждите на вашето семейство. И не забравяйте, че времето да инвестирате в надеждно и ефективно решение за климатизация е днес.

Изберете Daikin 3MXM52A, започнете своето пътуване към удобството и икономията на енергия сега!

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

3

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!