Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG14KLLAP

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG14KLLAP

1420,00 лв.

Код: ARXG14KLLAP - indoor ductbc Категории: ,

Описание

Каналната климатизация – комфорт и ефективност

Каналните климатици предлагат отличен начин за контрол на температурата и качеството на въздуха в различни пространства. Вътрешното тяло на каналния тип инвертор General Fujitsu ARXG14KLLAP е проектирано да осигурява не само комфорт, но и енергийна ефективност. С иновативните технологии на Fujitsu, можете да се насладите на оптимални условия в дома или офиса, без да се жертва производителността.

Технически характеристики на ARXG14KLLAP

Тази вътрешна единица е част от инверторната серия на Fujitsu и предлага редица предимства. С мощност от 14 kW, тя е подходяща за средно големи до големи помещения. Интелигентното управление на температурата позволява прецизно настройване, което допринася за икономия на енергия и намаляване на разходите за отопление и охлаждане.

Иновативна технология за контрол на въздуха

Технологията Airzone на Fujitsu осигурява равномерно разпределение на въздуха, което предотвратява образуването на горещи и студени точки в помещението. Освен това, ARXG14KLLAP разполага с филтри за пречистване на въздуха, които премахват вредни частици и осигуряват чист и свеж въздух.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на каналния климатик е физически невидим и не нарушава интериора на помещението. Специалистите могат да инсталират устройството, така че да е напълно интегрирано в структурата на помещението. Поддръжката на каналните климатици е също така лесна и не изисква чести посещения от специалисти. Препоръчва се редовната подмяна на филтрите за оптимална работа.

Предимства на каналните климатици

Едно от основните предимства на каналните климатици е тяхната способност да климатизират големи пространства без нарушения в интериора. Каналният климатик General Fujitsu ARXG14KLLAP предлага елегантен и ненатрапчив дизайн, което го прави подходящ за всяко помещение, независимо от стила. Освен естетическите качества, климатикът осигурява и ефективна работа при всякакви метеорологични условия.

Енергийна ефективност и устойчивост

Каналните климатици са известни със своите високи нива на енергийна ефективност, благодарение на инверторната технология. Спестяването на енергия не само подпомага вашия бюджет, но и допринася за опазването на околната среда.

Гъвкавост и адаптивност

Каналните климатизатори предлагат гъвкавост в термите на инсталацията и работата. Те могат да бъдат проектирани да работят с различни видове системи – от обикновени термостати до интелигентно управление чрез мобилни приложения.

Заключение

Каналният климатик General Fujitsu ARXG14KLLAP е идеалното решение за всеки, търсещ енергоефективност и комфорт. Със своите иновации и надеждност, той представлява идеален избор за вашия дом или офис, предоставяйки не само климатизация, но и подобряване на качеството на въздуха.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!