Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG07KLLAP

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG07KLLAP

1120,00 лв.

Код: ARXG07KLLAP - indoor ductbc Категории: ,

Описание

Каналните климатици са важен елемент от съвременните инсталации за отопление, вентилация и климатизация (HVAC). Те са проектирани да осигурят комфортна температура в помещенията по ефективен и безшумен начин. Вътрешното тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG07KLLAP е едно от най-иновативните и напреднали решения на пазара, което съчетава елегантен дизайн с висока производителност.

Основни характеристики на вътрешното тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG07KLLAP

Този модел предлага множество предимства, които го правят идеален за различни среди – от малки офис площи до по-големи търговски помещения. С инверторната технология, ARXG07KLLAP не само спестява енергия, но и осигурява бързо и ефективно охлаждане и отопление.

Енергийна ефективност

Климатикът General Fujitsu ARXG07KLLAP разполага с висок клас енергийна ефективност, което му позволява да генерира мощност, без да претоварва енергийния бюджет. Клас A++ в охлаждане и A+ в отопление осигурява значителни спестявания в сметките за електричество.

Безшумна работа

Системата работи изключително тихо, като нивата на шума не надвишават 29 децибела. Това е особено важно за помещения, в които спокойствието е от съществено значение, например спални или конференции в офиси.

Гъвкава инсталация

Проектирането на климатичната система позволява лесна и бърза инсталация благодарение на компактния размер и приспособимостта на различните компоненти. Вътрешното тяло може да се постави практически навсякъде, без да нарушава естетиката на интериора.

Ползи от използването на климатик General Fujitsu ARXG07KLLAP

Изборът на канален климатик е стратегически важен за оптимизиране на комфортността в помещението. Възможностите, които предлага General Fujitsu, включват:

Адаптивна технология

Климатикът автоматично регулира температурата и влажността в помещението, което означава, че потребителят не е необходимо да настройва системата ръчно. Умната технология анализира данни от околната среда и адаптира производителността.

Ниска енергийна консумация

Изборът на инверторна система е ключов за оптимизиране на енергийната консумация. Системата работи на принципа на минимизиране на енергията, необходима за осигуряване на желаната температура.

Удължен живот на устройството

PТехнологията за инверторно управление не само че спестява енергия, но и намалява износването на вътрешните компоненти на климатика, което удължава неговия живот и надеждност.

Екологичност

General Fujitsu ARXG07KLLAP е проектиран с мисъл за околната среда. Устройството използва хладилен агент, който има нисък потенциал за глобално затопляне, което го прави отличен избор за екологично осъзнати потребители.

Лесна поддръжка

Няма нужда от специализирани инструменти или опит за извършване на профилактика и поддръжка на климатичната система. Общите проверки и почиствания могат да се извършват лесно от потребителя сам.

Следвайки съвременната тенденция за устойчиво развитие, климатиците General Fujitsu са създадени с акцент върху енергийната ефективност и комфорт, което ги прави идеален избор за всяко приключение в света на климатизацията.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!