Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG14KVLA

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG14KVLA

1670,00 лв.

Код: AUXG14KVLA - indoor cassettebc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG14KVLA представлява иновационно решение за климатизация на вашето пространство. Със своите изискани линии и компактни размери, този инверторен касетъчен климатик е идеален за офис помещения, търговски обекти или домове, където стилът и комфортът са от първостепенно значение.

Ключови характеристики на касетъчния климатик

Климатикът е проектиран да осигурява оптимални условия на комфорт чрез своите технологии и функции. Някои от основните характеристики на AUXG14KVLA включват:

1. Инверторна технология

Инверторната технология позволява на климатизатора да регулира ефективно мощността си в зависимост от нуждите на помещението. Това означава, че климатикът поддържа постоянна температура, икономисвайки енергия и осигурявайки комфорт по всяко време на годината.

2. Компактен и естетически дизайн

Касетъчният модел е проектиран да бъде инсталиран в стените или таваните, което позволява максимално оползотворяване на пространства. Тънкият и стилен вид на AUXG14KVLA го прави отличен избор за съвременни интериори.

3. Множество режими на работа

Този климатик предлага различни режими на работа, включително охлаждане, отопление, и декондензация, което го прави подходящ за всякакви климатични условия. Възможността за автоматичен режим преминаване между тези опции осигурява допълнителен Komfort.

4. Ниски нива на шума

Значителното усъвършенстване в дизайна и технологията на AUXG14KVLA гарантира минимално ниво на шум при работа, което означава, че можете да се наслаждавате на тих и мирен климат в помещението.

Ползи от инсталацията на касетъчния климатик

Инсталацията на вътрешното тяло касетъчен тип не само че осигурява комфорт, но също така предлага редица предимства:

1. Икономия на енергия

С инверторната технология, този климатик е проектиран да работи с висока енергийна ефективност, което значително намалява енергийните разходи.

2. Оптимизиране на пространството

Касетъчният климатик не заема полезното пространство, за разлика от традиционните климатични системи, което прави помещението по-просторно.

3. Перфектна климатизация за различни помещения

AUXG14KVLA е подходящ за всякакви помещения, независимо дали става въпрос за дома, офиси или търговски обекти. Може да се адаптира към различни изисквания и нужди на клиента.

4. Лесна поддръжка

Тази система е проектирана с внимание към детайлите, което прави поддръжката и обслужването лесни и удобни.

Заключение

Вътрешното тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG14KVLA е идеален избор за всеки, който търси модерен, стилен и икономичен начин за климатизация. С многобройните си функции и предимства, този климатик предлага отлично решение за комфорт в дома или на работното място.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!