Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG12KVLA

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG12KVLA

1620,00 лв.

Код: AUXG12KVLA - indoor cassettebc Категории: ,

Описание

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG12KVLA е иновационно решение за климатизация, което комбинира елегантност, ефективност и надеждност. Този климатик е проектиран да осигури оптимален комфорт в различни интериори, независимо дали става въпрос за офис, магазин или дом. С новата технология на инверторно управление, AUXG12KVLA предлага отлична производителност, спестявайки енергия и разходи.

Основни функции и предимства

Климатикът AUXG12KVLA разполага с множество функции, които го правят идеален избор:

1. Висока енергийна ефективност

С клас на енергийна ефективност А++, устройството предлага работа при ниски разходи на електрическа енергия. Възможността за инверторно управление осигурява оптимизация на енергийната консумация, което го прави икономичен вариант.

2. Безшумна работа

С минимални нива на шум, климатикът работи тихо, което е особено важно за места, където мирът и тишината са важни, например в спални или библиотеки.

3. Модерна естетика

Тънък и стилен дизайн на устройството позволява да се интегрира безпроблемно в различни интериори. Местенето на корпуса на конструкцията в тавана не заема много място и предоставя свобода за разположение.

Технически спецификации

Техническите характеристики на AUXG12KVLA са изключително важни за оптималното му функциониране:

1. Вместимост

С мощност от 3.5 kW, климатикът е проектиран за помещения с размери до 30 м². Той ефективно климатизира пространствата, осигурявайки комфорт дори в горещите летни дни.

2. Хладилен агент

Използването на R32 хладилен агент, който е по-безопасен за околната среда, допринася за изключителната енергийна ефективност на климатика.

3. Многопоточен изход на въздуха

Климатикът е проектиран да разпределя въздуха равномерно в помещението, което осигурява комфорт чрез постоянна температура.

Монтаж и поддръжка

Процесът на монтаж на AUXG12KVLA е сравнително лесен, благодарение на компактните му размери и интуитивния дизайн. Опитайте се да оставите работа на професионалисти, тъй като те ще осигурят, че климатикът работи ефективно и безопасно.

1. Редовна поддръжка

Поддържането на климатика в отлична форма изисква редовна профилактика, включително почистване на филтрите и проверка на компонентите за безопасност.

2. Достъпни резервни части

Fujitsu предлага достъпност на резервни части и услуги по поддръжка, което гарантира дългосрочна работа на климатика без проблеми.

Заключение

В заключение, вътрешното тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG12KVLA е идеално решение за климатизация на съвременни пространства, предлагаща иновации, икономия на енергия и комфорт. Ако търсите надежден и ефективен климатик за вашия дом или офис, то това е модел, който определено заслужава вашето внимание.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!