Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система AUX AM2-H18/4DR3S

Външно тяло на мултисплит система AUX AM2-H18/4DR3S

1450,00 лв.

Мултисплит AUX AM2-H18/4DR3S е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Код: 2550008bt Категории: ,

Описание

Външното тяло на мултисплит климатичната система AUX AM2-H18/4DR3S е идеалният избор за съвременните домове и бизнес пространства. С неговата иновативна технология, това външно тяло предлага максимална ефективност и удобство, които слагат край на неприемливите високи сметки за електричество. Мултисплит системата позволява охлаждане и отопление през цялата година, а възможността за свързване на до две вътрешни тела я прави гъвкава и адаптивна към различни нужди и предпочитания на потребителите.

Основни характеристики на мултисплит климатичната система AUX AM2-H18/4DR3S

Климатичната система AUX AM2-H18/4DR3S се характеризира с впечатляващи параметри и функции, които я правят лидер на пазара.
Тя предлага:

  • Отдавана мощност на охлаждане: от 2.0 до 5.83 kW, което я прави подходяща дори за по-големи помещения.
  • Отдавана мощност на отопление: от 2.21 до 6.16 kW, осигуряваща трайно топло през зимния сезон.
  • Енергиен клас: A++ / A+, гарантираща икономичност и ниски разходи за електричество.

Дизайн и компактност

Външното тяло на AUX AM2-H18/4DR3S е проектирано така, че да бъде компактно и стилно. То лесно ще се впише в екстериора на вашия дом или офис, без да заема твърде много пространство. С размери от 555 x 785 x 300 mm и тегло 30 кг, това тяло предоставя необходимата мощност, без да натоварва визуално средата.

Технология и компоненти

Системата работи с чревна смес от иновативни технологии. Например, компресорът Rotaty предлага висока ефективност и ниското ниво на шум, което също е един от основните фактори, даващи предимство на това устройство.

Гъвкавост и контрол

Едно от основните предимства на AUX AM2-H18/4DR3S е способността да контролира две различни вътрешни тела, които можете да адаптирате според вашите нужди. Независимият контрол на всяко вътрешно тяло позволява на потребителите да регистрират точната температура и комфорт, от който имат нужда.

Лесен монтаж и поддръжка

Монтажът на мултисплит системата AUX AM2-H18/4DR3S е бърз и лесен, благодарение на интуитивния дизайн. Освен това, поддръжката е елементарна, с помощта на местна сензорна технология за диагностика на проблеми с охлаждане и отопление.

Икономия на енергия

Изборът на мултисплит система не само че повишава комфортната температура в помещението, но също така спомага за намаляване на разходите за енергия, благодарение на икономичността на енергийния клас A++. Технологията R-32 за хладилен агент, прилагана в системата, също е много по-компактна, което позволява невероятен успех на системата.

Работна температура

Тази климатична система може да работи при температура от -15 до +52°C, което я прави изключително надеждна и подходяща за разнообразни климатични условия.

И накрая, мултисплит системата AUX AM2-H18/4DR3S наистина е перфектният избор за всеки, който търси енергийна ефективност, многофункционалност и стилен дизайн, които да допълнят всяко помещение.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

2

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!