Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG09KMCE

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG09KMCE

649,00 лв.

Код: ASHG09KMCE - indoorbc Категории: ,

Описание

Добре дошли в света на стила и комфорта с инверторния климатик General Fujitsu ASHG09KMCE. Този стенен тип климатик не само, че предоставя впечатляващи технически характеристики, но и удобство, което превръща всеки дом в уютно място. С изчистен и елегантен дизайн, ASHG09KMCE е идеалният избор за всеки, който иска да добави нотка лукс в интериора си.

Технически спецификации и ефективност

Този инверторен климатик е проектиран с внимание към детайла, предоставяйки качествени услуги в отопление и охлаждане. Използва новия екологосъобразен хладилен агент R32, който не само е щадящ околната среда, но и осигурява плътна и ефективна работа на климатика. Ниските шумови показатели на ASHG09KMCE също така спомагат за създаването на спокойна и приятна атмосфера, независимо от времето навън.

Профил на енергийна ефективност

С енергийни класове, които предлагат отлично представяне, ASHG09KMCE не само ще ви спести пари за сметките за електричество, но и ще намали въглеродния ви отпечатък. Всеки детайл е проектиран така, че да максимизира енергийния ефект и работи с минимално влияние върху околната среда.

Интелигентно управление и удобство

Технологиите днес предлагат иновации, които правят управление на климатиците лесно и удобно. ASHG09KMCE предлага опция за безжично интернет управление, което ви позволява да контролирате температурата на вашето помещение независимо от мястото, на което се намирате. С WiFi адаптер, можете да зададете желаната температура чрез телефонно приложение.

Защо да изберем ASHG09KMCE?

С над 30 години опит в производството на климатични системи, General Fujitsu е безспорен лидер в индустрията. Инвестицията в инверторния климатик ASHG09KMCE не само, че ще подобри комфорта у дома, но и ще добави стойност на вашето жилище на дългосрочен план.

Екологична устойчивост

С увеличаващите се проблеми със замърсяването и изменението на климата, избора на климатик, който е екологично отговорен, е от съществено значение. ASHG09KMCE използва хладилен агент R32, който е значително по-малко вреден за озоновия слой и допринася за устойчивото бъдеще.

Естетика и стил

Този климатик е проектиран с внимание към дизайна, със стил, който се интегрира безпроблемно в всяко пространство. Неговият изчистен вид го прави не само устройство за климатизация, а и стилен елемент на декорацията.

Не пропускайте възможността да се насладите на спокойствието, което може да ви предостави инверторният климатик General Fujitsu ASHG09KMCE. Поръчайте го днес и се уверете в качеството и надеждността, които предлагаме!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!