Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система Gree GWHD(28)NK6LOO

Външно тяло на мултисплит система Gree GWHD(28)NK6LOO

2390,00 лв.

Мултисплит GWHD(28)NK6LOO е климатична система, работеща с едно външно и с до четири вътрешни тела от климатици Gree, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и индивидуален контрол на всяко вътрешно тяло.

Код: 2550001bt Категории: ,

Описание

Външно тяло на мултисплит система GWHD(28)NK6LOO – Най-добрият избор за вашата климатизация

Климатизацията на вашия дом е инвестиция, която не само че подобрява комфорта, но и е задължителна в съвременния свят. Външното тяло на мултисплит система Gree GWHD(28)NK6LOO е проектирано с висока ефективност, за да осигури оптимално охлаждане и отопление на вашите помещения. С тази система, вие можете да се насладите на идеалните климатични условия във вашия дом, независимо от сезона.

Основни характеристики на системата

Системата е с мощност 28 000 BTU, осигуряваща бързо и ефективно охлаждане и отопление. Тя е подходяща за помещения до 57 кв. м, което я прави идеална за жилища, офиси и малки търговски площи. Енергийните класове A++ за охлаждане и A+ за отопление осигуряват икономия на енергия и намаляване на сметките за ток.

Гъвкавост и контрол

Системата GWHD(28)NK6LOO позволява индивидуален контрол на до четири вътрешни тела от различни видове, каквито желаете. Тази гъвкавост обаче не идва на цената на производителността. Всяко вътрешно тяло може да бъде настроено според вашите предпочитания, независимо едно от друго.

Монтаж и инсталация

Мултисплит системите предлагат уникално предимство по отношение на монтажа. С едно външно тяло можете да свържете няколко вътрешни тела, което намалява пространството, необходимо за монтажа, и минимизира видимите дренажни тръби и кабели. Специалистите по инсталация могат бързо и лесно да инсталират вашата нова климатична система, за да се наслаждавате на комфортната температура за нула време.

Производителност и надеждност

Gree е известен с високото качество и надеждност на своите климатични системи. С използването на иновационни технологии, компресорът Rotary осигурява дълъг живот на устройството и ниски нива на шум, което е от изключителна важност, особено за домашна употреба.

Доставяне на комфорт през целия сезон

С температура на работа от -15 до 43 °C за охлаждане и -20 до 24 °C за отопление, вашата мултисплит система Gree GWHD(28)NK6LOO е идеална не само за летните горещини, но и за зимните мразове. Независимо от времето навън, вие ще се чувствате удобно у дома си.

Често задавани въпроси

1. Какви са предимствата на мултисплит климатиците?
Мултисплит климатиците предлагат гъвкавост в разпределението на охлаждане и отопление, както и икономия на енергия.

2. Какво е SEER и SCOP?
SEER (сезонен коефициент на охлаждане) и SCOP (сезонен коефициент на трансформация на отопление) показват ефективността на климатичната система и нейното потребление на енергия.

3. Подходяща ли е великолепната работа на Gree за малки и големи пространства?
Да, системата е адаптивна и може да бъде настроена в зависимост от размерите на помещението.

Резултатът е, че мултисплит системата Gree GWHD(28)NK6LOO е идеалното решение за климатици, което предлага уникален баланс между производителност, икономия на енергия и комфорт през цялата година.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

4

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!