Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG54KHTAP / AOHG54KBTB

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG54KHTAP / AOHG54KBTB

10650,00 лв.

Код: ARXG54KHTAP / AOHG54KBTBbc Категория:

Описание

В съвременния свят климатизацията е от съществено значение за комфорт и здравословна среда, особено когато става въпрос за бизнес пространства и жилища. Въведете Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG54KHTAP / AOHG54KBTB – революционно решение, което не само осигурява оптимална температура, но и прави това с внимание към енергийната ефективност и иновациите.

Подходящ за всяко пространство

Каналният климатик General Fujitsu е проектиран за монтаж в окачени тавани, което го прави идеален за офиси, търговски помещения и даже жилищни къщи. С неговия дискретен дизайн, климатикът се слива с интериора, оставайки незабелязан от повечето хора, докато осигурява комфорт през целия ден.

Система с висока производителност

  • С мощност на охлаждане и отопление, климатикът ARXG54KHTAP осигурява бързи и ефективни температурни настройки.
  • Избор на напор – от 30 до 200 Ра позволява на потребителите да адаптират климатичната система към нуждите на конкретна среда.

Работа при екстремни условия

Уникалната технология на фреона на климатичната система дава възможност за работа при ниски температури. Това е особено важно в зимните месеци, когато поддържането на комфортна температура е от особено значение. С General Fujitsu можете да разчитате на надеждност и устойчивост при всякакви климатични условия.

Енергийна ефективност

Климатика е проектиран с акцент на енергийната ефективност. Използвайки инверторна технология, устройството регулира автоматично капацитета си, в зависимост от необходимата мощност в помещението. Това значително намалява разходите за електричество, като предоставя същевременно комфортно отопление или охлаждане без излишни разходи.

Тиха работа

Независимо от интензивността на работа, климатикът работи с минимални шумови нива, осигурявайки спокойна и релаксираща среда, без дразнещи звуци.

Лесна инсталация и поддръжка

Монтажът на климатичната система е бърз и лесен, а поддръжката – минимална. Впрегнатите иновации гарантират сигурност и действителна студена/гореща атмосфера без проблеми.

Накратко

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG54KHTAP / AOHG54KBTB е идеален за тези, които търсят ефективна и икономична климатична система. С разнообразни възможности за настройка, минимално влияние върху интериора и улесняваща работа при всякакви климатични условия, той е правилният избор за вашето пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!