Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA, трифазен

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA, трифазен

8150,00 лв.

Код: ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA - 3PHbc Категория:

Описание

Инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA е високотехнологично решение за климатизация, предназначено за употреба в окачени тавани и вграждане в стени. Създаден да предлага максимален комфорт, този климатик е идеален за различни търговски и жилищни пространства. С напредналите технологии, които включва, моделът ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA комбинира естетика и функционалност, което го прави не само енергийно ефективен, но и лесен за монтаж.

Основни предимства на климатик ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA

Когато търсите инверторни климатици, артикулът ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA е един от най-добрите избори на пазара, предлагащ широка гама от предимства:

1. Висока енергийна ефективност

Този инверторен климатик предлага впечатляваща производителност с висока енергийна ефективност. Системата е проектирана с цел да намали разходите за електрическа енергия, като в същото време предоставя оптимален комфорт. Идеалният температурен климат на помещението е поддържан с минимално количество енергия, което е от съществено значение за дългосрочната устойчивост.

2. Работа при ниски температури

Климатикът ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA функционира отлично дори и при екстремно ниски температури, което го прави идеален за всякакъв вид климатични условия. За хората, които живеят в студени региони, това е страхотно предимство, така че не е нужно да се притесняват за работата на климатика дори и в най-студените сезони.

Монтаж и интеграция в пространството

Климатикът е проектиран за лесен монтаж, което го прави подходящ за различни видове интериор. Може да се интегрира безпроблемно в окачени тавани или да бъде вграден в стените, предлагайки естетическо излъчване и спестявайки пространство.

3. Напор на въздуха

Климатикът предлага възможност за избор на напор от 30 до 200 Ра, което позволява на потребителите да го настроят според конкретните си нужди. Важно е, че неправилно подбраната напорна система би могла да окаже негативно влияние върху ефективността на климатика, така че е от съществено значение да изберете подходящото ниво в зависимост от размера и конфигурацията на помещението.

4. Гарантирано качество и надеждност

General Fujitsu е световно известен лидер в производството на инверторни климатици и този модел не прави изключение. Произведен с високи стандарти за качество, климатикът ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA е проектиран да служи дълго време, минимизирайки необходимостта от поддръжка.

С всичките си предимства, климатикът ARXG45KHTAP / AOHG45KRTA е идеален избор както за търговски, така и за жилищни приложения. Инвестирайки в този инверторен климатик, можете да се уверите, че ще подобрите комфорта си, докато спестите пари от електрически разходи.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!