Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSP-W + SRC25ZSP-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSP-W + SRC25ZSP-W

1349,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSP-W / SRC25ZSP-W е с енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление, подходящ за помещения до 17 кв.м. Благодарение на Jet технологията климатикът генерира голям обем въздушен поток при минимална консумация на енергия. Всички климатици от серия SRK ZSP-W са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520850bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSP-W / SRC25ZSP-W представлява иновационно решение в сферата на климатизацията, предлагайки висока ефективност и комфорт за вашето жилище или офис. С енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление, този климатик е подходящ за помещения до 17 кв.м, предоставяйки идеални условия през цялата година. Благодарение на уникалната Jet технология, климатикът генерира значителен обем въздушен поток, позволявайки бързо достигане на желаната температура. С 36 месеца гаранция за качество, вие получавате не просто продукт, а инвестиция в комфорт и уют.

Основни характеристики на Mitsubishi SRK25ZSP-W / SRC25ZSP-W

Този инверторен климатик е проектиран с привидно внимание към детайла, предлагайки надеждност и дълготрайност. Някои от основните характеристики включват:

Отдавана мощност

Климатикът осигурява отдавана мощност на охлаждане от 0.9 до 3.1 kW, и отдавана мощност на отопление от 1.0 до 4.1 kW, което го прави идеален за разнообразни климатични условия.

Енергиен клас и ефективност

С EER от 3.52 и SEER от 6.8, Mitsubishi SRK25ZSP-W / SRC25ZSP-W е сред най-ефективните на пазара. Годишният разход на електроенергия е само 129 kWh за охлаждане и 957 kWh за отопление, което ще се отрази положително на вашата сметка за ток.

Работни температури

Климатикът работи ефективно в диапазона от -15 до 46 °C при охлаждане и -15 до 24 °C при отопление, което го прави перфектен кореспондент на всякакви климатични условия.

Дизайн и шум

Вътрешното тяло на климатичната система е с елегантен и компактен дизайн, който лесно се вписва в интериора на всяко помещение. Нивото на шум достига до 45 dB при охлаждане и 43 dB при отопление, което е сравнително тихо и удобно за домашна употреба.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология играе важна роля за повишаване на енергийната ефективност и намаляване на разходите за енергия. Системата адаптира мощността спрямо нуждите, което я прави по-икономична в сравнение с конвенционалните климатични системи.

Как работи инверторният климатик?

Инверторният компресор регулира автоматично скоростта, като осигурява желание на температура без нужда от постоянни цикли на включване и изключване, което води до по-ниски нива на шум и значително удължава живота на климатичната система.

Екологични аспекти

Климатикът е зареден с хладилен агент R-32, който е по-екологичен в сравнение с традиционните хладилни агенти, допринасяйки за намаляване на въглеродните емисии и осигурявайки по-малко влияние върху глобалното затопляне.

Лесно управление и удобство

Mitsubishi SRK25ZSP-W / SRC25ZSP-W идва с удобно дистанционно управление, което позволява на потребителите да настроят температурата, скоростта на вентилатора и режимите на работа с лекота. Удобната функция за таймер осигурява автоматично включване и изключване на устройството, осигурявайки допълнителен комфорт.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSP-W / SRC25ZSP-W е перфектно решение за вашите нужди от климатизация. Със своята ефективност, енергийна икономия и множество удобства, той определено ще подобри качеството на живот във вашия дом или офис. Не изпускайте възможността да се насладите на комфорта, който предоставя този иновативен продукт!

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!