Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG24KHTAP / AOHG24KBTB

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG24KHTAP / AOHG24KBTB

5350,00 лв.

Код: ARXG24KHTAP / AOHG24KBTBbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG24KHTAP / AOHG24KBTB е иновационно решение за климатизация, подходящо за съвременните търговски и жилищни помещения. С иновативната си технология и високата енергийна ефективност, този климатик предлага не само приятен комфорт, но и значителна енергийна икономия. Той е проектиран да работи при ниски температури, което го прави идеален за използване в зимни условия.

Характеристики на продукта

Възможността за избор на напор, от 30 до 200 Ра, позволява на потребителите да настроят климатичната система според конкретните си нужди. Основните характеристики на инверторния климатик General Fujitsu включват:

  • Инверторна технология – осигурява постоянен комфорт, като не само охлажда, но и затопля помещението в зависимост от сезона.
  • Ниско ниво на шум – идеално за офиси и спални, където тишината е важна.
  • Дългосрочна надеждност – японски технологии и висока изработка гарантират дълъг живот на устройството.

Предимства на инверторните климатици

Един от основните предимства на инверторните климатици е, че те автоматично регулират мощността си, за да поддържат желаната температура в помещението. Това не само повишава комфорта, но и спомага за намаляване на разходите за електрическа енергия.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на климатичната система може да се извърши от професионални техници, които ще осигурят правилно инсталиране и оптимална работа. Поддръжката е лесна и изисква само редовно почистване на филтрите и проверка на системата.

Как да изберем правилната климатизация?

При избора на климатик, потребителите трябва да имат предвид няколко фактора: размерът на помещението, прилагането на системата, енергийната ефективност и ценовият клас. Тази система е отличен избор за търговски обекти, офис площи и домове, предлагайки гъвкавост и ефективност в климатизацията.

Енергийна ефективност и сертификация

Инверторният климатик General Fujitsu притежава високи класове на енергийна ефективност, което го прави устойчив вариант за пестене на електричество. Чрез правилния избор на климатик, можете да намалите значително сметките си за ток.

Комбинация с интелигентни технологии

Системата предлага и интеграции с интелигентни домашни технологии, позволявайки управление чрез мобилно приложение и гласови команди. Това осигурява допълнителен комфорт и лесен достъп до вашата климатична система.

Инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG24KHTAP / AOHG24KBTB е перфектният избор за всеки, който търси функция и ефективност в климатизацията. Инвестирайте в качеството и се насладете на комфорт в дома или офиса си.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!