Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WT + SRC20ZS-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WT + SRC20ZS-W

1729,01 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W / SRC20ZS-W се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 17 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520137bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W / SRC20ZS-W е идеалното решение за всяко модерно пространство, където климатикът е необходим, особено в малки помещения с площ до 17 квадратни метра. Този климатик предлага отлични характеристики, които го правят не само ефикасен, но и икономичен вариант за охлаждане и отопление, благодарение на високия си енергиен клас: А+++ за охлаждане и А++ за отопление.

Основни предимства на инверторните климатици

Инверторните климатици, като Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W, притежават множество предимства в сравнение с традиционните модели. С тях можете да постигнете оптимален комфорт в помещението, като същевременно минимизирате разходите за енергия и увеличите дълготрайността на уреда.

Енергийната ефективност на модела

С енергийните класове A+++ и A++ за охлаждане и отопление, този климатик е не само източник на комфорт, но и на значителни спестявания. Отдавана мощност на охлаждане варира между 0.9 и 2.9 kW, което го прави идеален за малки стаи, и позволява гъвкаво управление на температурата.

Технология за пречистване на въздуха

Един от основните акценти на SRK20ZS-W е неговата алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха. Тя помага за създаване на по-здравословна среда в дома, като намалява количеството на алергените и замърсителите във въздуха, което е особено важно за хора, страдащи от алергии и респираторни заболявания.

Стилен дизайн и тишина

Това устройство не само че е функционално, но и естетически привлекателно. С изчистени линии и съвременен вид, климатикът може да се интегрира безпроблемно във всяка интериорна концепция. Нивата на шум на охлаждане и отопление варират от 19 dB до 36 dB, което прави SRK20ZS-W изключително тихо устройство, идеално за спални и офис пространства.

Технически характеристики и спецификации

Подробните характеристики на Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W включват:

  • Охлаждане: 0.9 / 2.0 / 2.9 kW
  • Отопление: 0.9 / 2.7 / 4.3 kW
  • Консумирана мощност на охлаждане: 0.44 kW
  • Консумирана мощност на отопление: 0.59 kW
  • EER: 4.55
  • SEER: 8.5
  • COP: 4.58
  • SCOP: 4.6
  • Годишен разход на електроенергия: 83 / 793 kWh
  • Работна температура на охлаждане: -15 ~ 46 °C
  • Работна температура на отопление: -15 ~ 24 °C

Възможността за работа в толкова широк температурен диапазон е друга основна характеристика, която прави SRK20ZS-W идеален за употреба през всякакви сезони.

Гаранция и дълготрайност на уреда

Със срок на гаранция от 36 месеца, клиентите могат да са сигурни в качеството и надеждността на продукта. Периодичната поддръжка и правилното използване на климатика могат да допринесат за значително увеличаване на неговия експлоатационен срок.

Лесна инсталация

Инверторният климатик SRK20ZS-W предоставя удобство не само при работа, но и при инсталация. Компактни размери на вътрешното (290 x 870 x 230 мм) и външното (540 x 780 x 290 мм) тяло позволяват лесно инсталиране в различни пространства, без да заемат много място.

Заключение: Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-W / SRC20ZS-W представлява интелигентно инвестиционно решение за всеки дом или офис, осигурявайки висока производителност, енергийна ефективност и подобрено качество на въздуха.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!