Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W + SRC50ZSX-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W + SRC50ZSX-W

3999,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W / SRC50ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас – А++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520823bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W / SRC50ZSX-W е идеалното решение за климатизация на вашето домакинство или офис. С иновативната си технология и ниски нива на шум, този климатик отговаря на нуждите на съвременния потребител, който търси не само ефективност, но и комфорт.

Основни характеристики на инверторния климатик

Климатикът е с енергиен клас A++ както на охлаждане, така и на отопление. Това означава, че ще можете да се насладите на перфектен климат в дома си, без да се притеснявате за високите сметки за електричество. Избирайки SRK50ZSX-W / SRC50ZSX-W, получавате:

  • Мощност на охлаждане: до 6.2 kW
  • Мощност на отопление: до 8.2 kW
  • Ефективност: EER 4.03, SEER 8.3, COP 4.41, SCOP 4.7

Ниски нива на шум

С nivo на шум от 22 dB в безшумен режим, климатикът е идеален за стаи, където тишината е от съществено значение. Независимо дали става въпрос за спалня или офис, SRK50ZSX-W ще поддържа спокойна атмосфера.

Алерген-деактивираща система

Климатикът разполага с модерна система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах, осигурявайки ви безопасна и здравословна среда за дишане. Това е особено важно за семействата с деца или хора с алергии.

Удобство и контрол

Функцията 3D Auto позволява на климатизатора да насочва въздушния поток равномерно в помещението, като така осигурява оптимален комфорт за всички обитатели. Възможността за дистанционно управление и настройка на предпочитания режим става лесна и интуитивна.

Инсталация и обслужване

Инсталирането на компонентите SRK50ZSX-W и SRC50ZSX-W е бързо и лесно. Всички климатици от серията ZSX-W идват с 36 месеца гаранция, което гарантира, че инвестицията ви е защитена. Периодичното обслужване на климатика ще помогне да се поддържа неговата ефективност и дълготрайност.

Захранване и работни условия

Вътрешното тяло е компактно с размери 305 x 920 x 220 mm и тежи само 13 kg, а външното тяло е с размери 640 x 800 x 290 mm и тегло от 45 kg. Климатикът работи при температури от -15 ~ 46 °C за охлаждане и -20 ~ 24 °C за отопление, което го прави подходящ за климатични условия през цялата година.

Заключение

Изборът на инверторния климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W / SRC50ZSX-W е не само инвестиция в комфорт, но и енергийна ефективност. Технологиите и характеристиките му правят него идеален за всякакви нужди на домашната и офис климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!