Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA, трифазен

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA, трифазен

7650,00 лв.

Код: ARXG45KMLA / AOHG45KRTA - 3PHbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA: В днешно време, инверторните климатици са един от най-предпочитаните варианти за контрол на температурата в жилищата и офисите. Устройствата като General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA предлагат комбинация от иновации и ефективност, които се отразяват положително на комфорта и разходите за енергия.

Какво е инверторен климатик?

Инверторните климатици използват специална технология, която позволява на компресора да регулира своето работно време и мощност. Това означава, че климатикът може да работи в оптимален режим, което значително подобрява енергийната ефективност. С инверторния климатик, вместо да стартира и спира непрекъснато, компресорът променя скоростта си, за да поддържа желаната температура.

Предимства на General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA

Висока енергийна ефективност

Този инверторен климатик е проектиран с акцент на енергийната ефективност. Със способността да работи при различни налягания и температури, General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA подобрява производителността и намалява енергийния разход, което в дългосрочен план води до по-ниски сметки за електричество.

Работа при ниски температури

Една от основните характеристики на този модел е способността му да функционира успешно при ниски температури. Това елиминира проблемите, които много традиционни климатици изпитват при студено време, предлагайки надеждно решение, независимо от сезона.

Монтаж в окачени тавани

Проектирането на климатичната система за монтаж в окачени тавани е оптимално за минимизиране на видимостта и за запазване на естетиката на помещението. Лесният достъп за поддръжка и висока енергийна ефективност прави този климатик идеален за офис и търговски помещения.

Възможност за избор на напор

Устройството предлага опции за избор на налягане между 30 и 150 Ра, което помага за персонализиране на климатичната система способността да се справя с конкретни условия на помещението. Това е особено полезно при изграждане на по-сложни HVAC системи в търговски сгради.

Редица предимства

В допълнение към уникалните технически характеристики, инверторният климатик предлага редица предимства:

Тихо функциониране

Технологията, използвана в General Fujitsu ARXG45KMLA / AOHG45KRTA, намалява шума до минимум, което е важно за офиси и жилищни пространства.

Интелигентни функции

Някои от моделите предлагат интелигентни функции за управление, които позволяват потребителите да управляват климатика дистанционно, повишавайки комфорта.

Дълъг жизнен цикъл

General Fujitsu е известен с производството на надеждни и издръжливи климатици. С редовна поддръжка, моделът ARXG45KMLA / AOHG45KRTA може да предложи дълги години обслужване.

Климатизация на големи пространства

С мощността си и способността за адаптиране към нуждите на помещението, този инверторен климатик е идеален за климатизация на големи офиси и търговски помещения. Загряване и охлаждане на помещения с различни размери и оформлениета, системата осигурява постоянен комфорт за служители и клиенти.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!