Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB

4550,00 лв.

Код: ARXG24KMLA / AOHG24KBTBbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB – Изключителен комфорт за Вашето пространство

Здравейте и добре дошли в света на инверторните климатици! Днес представяме един от най-новите и иновационни продукти на пазара – каналният климатик General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB. Със своя елегантен дизайн и невероятна функционалност, този климатик е предназначен за ценителите на качественото охлаждане и отопление. Изберете Fujitsu, за да осигурите перфектната температура в дома или офиса си през цялата година.

Какво представлява каналният климатик?

Каналният климатик е система, проектирана да осигурява равномерно разпределение на въздуха в пространството. Вместо да инсталирате множество конвенционални климатици, този иновативен уред позволява монтиране в окачени тавани и вентилаторите за разпределение на въздуха се монтират стратегически, така че всеки ъгъл на стаята да бъде безупречно климатизиран.

Специални характеристики на General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB

  • Инверторна технология, която осигурява прецизно регулиране на температурата, позволявайки приемливи разходи за електрическа енергия.
  • Възможност за избор на напор от 30 до 150 Ра, което прави климатика подходящ за различни пространства.
  • Работа при ниски температури, предлагаща комфорт дори и в най-студените дни.
  • Висока енергийна ефективност, което пести значителни средства при отопление и охлаждане.

Ползи от инсталирането на канален климатик

Каналният климатик General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB предоставя множество ползи, сред които:

Естетически оформяне на интериора

Когато изберете канален климатик, можете да му придадете тънък и изискан вид, тъй като уредът е скрит зад фалшивия таван. Това не само спестява пространство, но и подобрява общия эстетиен вид на помещението.

Тиха работа

Едно от основните предимства на каналните климатици е тяхната тишина. Тъй като напорните вентилации са скрити, нивото на шум е значително намалено в сравнение с локалните климатици.

Гъвкавост и многофункционалност

General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB предлага много повече от просто охлаждане. Система с режим на отопление, охлаждане и вентилатор, този климатик е подходящ за всяко време на годината.

Лесна поддръжка

Изготвен е с внимание на детайлите и предлага лесен достъп до компонентите за поддръжка и почистване. Модерната конструкция на General Fujitsu улеснява подмяната на филтри и проверка на важни компоненти.

Заключение

Ако търсите ефективно и естетично решение за климатизиране на вашето пространство, инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG24KMLA / AOHG24KBTB определено е правилният избор. Със своите иновации и технологии, той предоставя комфорт и енергийна ефективност, отговаряйки на съвременните стандарти за жилищна и офис климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!