Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB

3700,00 лв.

Код: ARXG12KLLAP / AOHG12KBTBbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB е високоефективно решение за климатизация на площи, където традиционните климатици не могат да бъдат монтирани. С инверторната технология, този климатик осигурява оптимален комфорт и енергийна ефективност, което го прави идеален за употреба в офис помещения, магазини и жилищни пространства. Изграден за монтаж в окачени тавани, ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB е проектиран да бъде незабележим, предоставяйки в същото време изключителна климатизация. 

Основни характеристики

С инверторен климатик General Fujitsu, получавате редица важни предимства, които включват:

  • Инверторна технология – осигурява плавно регулиране на температурата и намаляване на консумацията на енергия
  • Работа при ниски температури – климатикът работи ефективно дори при студени условия, осигурявайки оптимален комфорт през зимата.
  • Възможност за избор на напор – специфично дизайнерско решение позволява настройка на налягането от 0 до 90 Ра за различни потребителски нужди.
  • Висока енергийна ефективност – климатикът е проектиран с внимание към екологичните стандарти и efficiëntността, осигурявайки икономия на разходите.

Инсталация и поддръжка

Установяването на инверторния климатик ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB е лесно и може да се извърши от квалифициран специалист. Специализираният дизайн му позволява да бъде интегриран в строителството на окачени тавани, оставяйки по-малко видими инсталации. За поддръжка, уверете се, че филтрите са редовно почиствани и проверявайте системата за флуидни нива, за да поддържате оптималната работа.

Климатизация на различни пространства

Инверторният климатик ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB е отлично решение за различни видове пространства – от офисите, търговските магазини до частни жилища. Благодарение на своята многофункционалност, климатикът може да бъде адаптиран към вашите конкретни нужди. С инсталацията на подобно устройство, потребителите могат да осигурят комфорт и благоприятна среда, без значение от външните климатични условия.

Пазарна конкурентоспособност

General Fujitsu е световно призната марка, която предлага иновативни решения и висококачествено обслужване. Продуктите им, включително ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB, се утвърдиха на пазара благодарение на своята надеждност и дълготрайност. Консултирайте се с професионалисти и вземете информирано решение за вашата климатизация.

Заключение

Изборът на инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG12KLLAP / AOHG12KBTB е стратегически подход за подобряване на удобството и енергийната ефективност на вашето пространство. Неговите характеристика и възможности го правят идеален за различни типове среди, повишавайки качеството на живот и работна среда. Не се колебайте да инвестирате в продукт, който ще спомогне за подобряване на вашата климатична система.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!