Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA – трифазен

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA – трифазен

9350,00 лв.

Код: AUXG54KRLB / AOHG54KRTA - 3phbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA представлява иновационно решение за климатизация на по-големи помещения. С неговата нова циркулационна серия, този климатик предлага невероятна ефективност и мощност, подходящи за бизнес офиси, ресторанти, търговски площи и други. Благодарение на иновативната технология, климатикът осигурява равномерно разпределение на температурата, което гарантира комфорт и уют дори в най-широките стаи.

Основни характеристики на климатик General Fujitsu

1. Висока енергоефективност

С клас A+ по енергийна ефективност, този инверторен климатик е предназначен да намали разходите за електричество, като в същото време гарантира отлична производителност. Умната работа на компресора адаптира енергийните нужди на климатика в зависимост от условията в помещението, което води до значителни спестявания в дългосрочен план.

2. Функция за автоматично регулиране на температурата

Чрез вградените сензори, климатикът автоматично регулира температурата, за да осигури максимален комфорт на потребителя. Тази функция е особено полезна, когато стаята е населена, тъй като климатикът може да разпознае необходимостта от допълнително охлаждане или отопление.

3. Избор на цвят на панела

Климатикът предлага възможност за избор на различни цветове на панела, позволявайки на потребителите да го интегрират по-добре в дизайна на помещението. Това е особено важно за бизнес пространства, където естетиката е от значение.

4. Широк температурен диапазон

General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA предлага работа в широк температурен диапазон, което го прави идеален за използване в различни климатични условия. Без значение дали е в много горещо или студено, този климатик ще предостави необходимото охлаждане или отопление.

Предимствата на инверторните климатици

1. Изключителна производителност

Въпреки че традиционните климатици могат да осигурят подходяща температура, инверторните версии превъзхождат в производителността. Те осигуряват по-бързо охлаждане и затопляне, а също така предлагат по-добри възможности за управление на температурата.

2. Намаляване на шума

Инверторната технология също така намалява повечето от звуковите емисии, благодарение на по-малкото време, през което системата работи на максимална мощност. Това създава спокойна и тиха атмосфера, особено в домашни условия или офиси.

3. Устойчивост на околната среда

Системите с инверторна технология са по-екологични, тъй като генерират по-малко вредни емисии в атмосферата. Те също така предлагат връзка с различни системи за управление на енергията, което допълнително увеличава енергийната ефективност.

4. Продължителен живот

Надеждността на инверторните климатици е доказана и обработката на системите им увеличава живота им. Честото пускане и спиране станаха излишни, което намалява износването на компонентите.

Подходящи приложения

1. Офиси и търговски площи

Независимо дали става въпрос за отворени офиси или търговски площи, инверторният климатик General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA осигурява оптимално решение за климатизация, създавайки уютна обстановка за служители и клиенти.

2. Ресторанти и барове

С неговата способност за бързо охладително и отоплително действие, този климатик е идеален за ресторанти, където бързината и комфорта са от ключово значение. Гостите могат да се насладят на приятно преживяване, независимо от външните условия.

3. Домашни пространства

За домашна употреба, климатик General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA предлага спокойно и удобно решение за всяка стая. Той лесно се интегрира в интериора, благодарение на опциите за цветове и стил.

4. Учебни заведения

И в класни стаи, и в ателиета, климатикът осигурява комфорт и необходима температура за оптимално учене и работа.

Заключение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KRTA е не само изключително ефективен и икономичен, но също така предлага предимства спрямо традиционните алтернативи. Създаден да работи с множество функции и иновации, той е идеалното решение за климатизация на всяко помещение.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!