Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WT + SRC25ZS-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WT + SRC25ZS-W

1899,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-W / SRC25ZS-W се характеризира с висок енергиен клас: А++ на охлаждане и отопление. Подходящ е за помещения до 20 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520114bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-W / SRC25ZS-W е съвременно решение за климатизация на вашите помещения. С висок енергиен клас А++ за отопление и охлаждане, този климатик ще ви осигури оптимален комфорт, без да увеличава значително сметките за електричество. Подходящ е за помещения до 20 квадратни метра, така че е идеален както за домове, така и за малки офиси.

Основни предимства

Този инверторен климатик притежава множество предимства, които го правят изключително предпочитан сред потребителите. Първо, с мощност от 2.5 кW при охлаждане, той може да осигури желаната температура дори в най-горещите дни. Второ, двигателят работи тихо – нивото на шум достига до само 19 dB в безшумен режим, което е особено важно за спални или работни помещения.

Енергийните класове и ефективност

Климатикът разполага с изключително високи стойности на EER и SEER, които осигуряват ефективна работа и минимални разходи за енергия. SEER от 8.5 и COP от 4.32 говорят сами за себе си – вие ще спестите средства, опитвайки се да поддържате комфортна температура дълго време.

Дизайна и размерите

Със стилния си дизайн, климатикът лесно се интегрира в интериора на всяко помещение. Вътрешното тяло е компактен и стилен, а размерите му от 290 x 870 x 230 mm го правят перфектно за инсталиране в ограничени пространства.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология е ключова за енергийната ефективност на този климатик. Тя позволява автоматично регулиране на мощността за поддържане на желаната температура без необходимост от често включване и изключване на компресора. Това не само че подобрява комфорта, но и увеличава устойчивостта на системата и удължава нейния живот.

Функции на климатичната система

Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-W / SRC25ZS-W предлага богат набор от функции, които допринасят за оптимизацията на климата в помещението: включително автоматично регулиране на температурата, интензивен режим на охлаждане, и режим на отопление, който работи ефективно при много ниски температури.

Алерген-деактивираща система

За собствениците на домашни любимци или хора с алергии, важно е да се отбележи, че климатикът разполага с алерген-деактивираща система, която пречиства въздуха от патогени и вредни вещества, осигурявайки безопасна и комфортна атмосфера за всички.

Лесно управление и инсталация

Управлението на климатика е значително улеснено чрез предоставеното дистанционно управление, което позволява лесна настройка на желаната температура и функции. Инсталацията също е бърза, ние предлагаме професионални услуги за поставяне, така че можете да се насладите на предпочитания климат незабавно.

Гаранция и дълготрайна работа

Едно от важните предимства на инверторния климатик Mitsubishi Heavy Industries е тридесет и шестмесечната гаранция, която предлагат на своите клиенти. Това е доказателство за качеството и надеждността на продукта.

В заключение, инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-W / SRC25ZS-W е изключително ефективно и стилно решение за вашите климатични нужди. Независимо дали търсите охлаждане или отопление, този климатик ще ви предостави перфектната температура, за да се чувствате уютно през всяко време на годината. Не пропускайте да се възползвате от специалните функции и гаранция, които той предлага!

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!