Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KRTA – трифазен

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KRTA – трифазен

6550,00 лв.

Код: AUXG36KRLB / AOHG36KRTAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KRTA е перфектното решение за охлаждане и отопление на големи помещения. С уникалната си дизайн и иновации в технологията, този трифазен климатик предлага забележителна енергийна ефективност и надеждност.

Технология на инверторния климатик

Инверторната технология позволява на климатика да регулира скоростта на компресора в зависимост от текущата нужда от охлаждане или отопление. Това означава, че климатикът ще работи по-ефективно, като спестява енергия и намалява разходите за електричество. Всички инверторни климатици от General Fujitsu, включително и AUXG36KRLB / AOHG36KRTA, са проектирани да осигурят максимален комфорт с минимални разходи.

Предимства на инверторната технология

  • По-ниски разходи за енергия
  • По-тиха работа
  • По-бързо достигане на желаната температура
  • По-добра стабилност и контрол на температурата

Характеристики на климатичния уред GENERAL FUJITSU AUXG36KRLB / AOHG36KRTA

Тази касетъчна единица е предназначена за инсталиране в таван и предлага множество предимства за вашия дом или офис. Някои от отличителните й характеристики включват:

Система за циркулация на въздуха

Климатикът работи с нова циркулационна серия, която е специално проектирана за големи стаи. Тази система осигурява равномерно разпределение на въздуха, което помага за оптимизиране на комфорта. С различни може да се избира потокът на въздуха, за да се отговори на уникалните нужди на всяко помещение.

Енергийна ефективност

С невероятен SEER 6.55 А++ и SCOP 4,30 А+, климатикът е един от лидерите на пазара по отношение на енергийна ефективност. Това означава, че потребителите могат да се насладят на прекрасен комфорт, без да се притесняват за високите сметки за ток.

Движение на температурата

Работата в широк температурен диапазон позволява на климатика да се справя със значителни колебания в околната температура, без да губи ефективност. Независимо дали е зимата или лятото, вашето помещение ще остане на удобно ниво.

Избор на цвят на панела

Потребителите имат възможност да избират цвят на панела, което добавя естетика и стил на всяко пространство. Това е само още един начин, по който General Fujitsu се стреми да отговори на нуждите на клиента.

Професионален монтаж и сервиз

Инсталацията на инверторен климатик изисква професионално обслужване, за да се осигури правилна работа и дълготрайност на уреда. Запомнете, че всяко устройство ще функционира оптимално само ако е инсталирано от сертифициран техник, който разбира от системата и нейното поддържане.

Поддържане на инверторния климатик

Редовната поддръжка е важна част от живота на всяко климатично устройство. Важно е да се провеждат периодични проверки и почистване на филтрите, за да се запази максималната ефективност на уреда. За най-добри резултати, се препоръчва да потърсите качествени услуги за сервиз и поддръжка.

Гаранция и поддръжка

General Fujitsu предлага гаранция за своите климатични уреди, което осигурява на потребителите душевен мир. Всички закупени уреди идват с дългосрочна гаранция, осигурявайки покритие за всякакви материални или производствени дефекти.

Независимо дали става въпрос за вашия дом или офис, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KRTA е идеалното решение за постигане на оптимален комфорт и енергийна ефективност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!