Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KBTB

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KBTB

7350,00 лв.

Код: AUXG45KRLB / AOHG45KBTBbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KBTB е идеалното решение за отопление и охлаждане на големи помещения. С новата циркулационна серия, този климатик е проектиран да отговаря на нуждите на вашето пространство с максимална енергоефективност и производителност.

Предимства на инверторните климатици

Инверторните климатици, като моделът AUXG45KRLB, предлагат значителни предимства в сравнение с традиционните модели. Те не само че са по-ефективни в енергийно отношение, но и предлагат по-стабилна и постоянна температура в помещението. Това означава, че получите максимален комфорт без да виждате необичайно високи сметки за електричество.

Технология на инверторното охлаждане

Технологията на инверторното охлаждане работи на принципа на регулиране на скоростта на компресора. Вместо да включва и изключва, климатикът адаптира мощността си, за да поддържа зададената температура. Това не само намалява консумацията на енергия, но също така удължава живота на уреда.

Енергоефективност и икономии

Климатикът AUXG45KRLB е проектиран със специални функции, които осигуряват висока енергоефективност, оценена с рейтинг А++. Работата в широк температурен диапазон от -15 °C до +46 °C е допълнителен плюс, което го прави подходящ за всякакви климатични условия и нужди на вашето пространство.

Капацитет и приложение

С капацитет от 4.5 kW, климатикът е подходящ за отопление и охлаждане на големи стаи, офис пространства или търговски помещения. Той предлага разнообразие от функции, включително таймер, различни скорости на вентилатора и режим за комфортно охлаждане.

Иновативен дизайн

Със стилния си и съвременен дизайн, климатикът може да бъде съчетан с интериора на всяко помещение. Възможността за избор на цвят на панела е изключително важна, тъй като позволява на потребителя да персонализира външния вид на климатика, за да допълни стила на помещението.

Лесно управление и функционалности

Климатикът разполага с интуитивно дистанционно управление, което предлага множество функции, които улесняват управлението на температурата в помещението. Можете лесно да регулирате настройки, да прекъснете или възобновите работата на устройството с едно натискане на бутон.

Поддръжка и дълготрайност

За да осигурите дълготрайна работа на инверторния климатик, е важно да се извършва редовна поддръжка. Препоръчително е периодично да почиствате филтрите и да проверявате системата, за да избегнете проблеми и да осигурите максимална ефективност.

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KBTB е идеалното решение за вашите охлади и отоплителни нужди, предлагащо комбинация от стил, ефективност и комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!