Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W + SRC20ZSX-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W + SRC20ZSX-W

2549,00 лв.

Инверторният климатик  Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W / SRC20ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас – А+++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520731bt Категория:

Описание

Искате ли да се насладите на комфортна температура през цялата година? Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W + SRC20ZSX-W е идеалното решение, което съчетава иновации, енергийна ефективност и комфорт. С ниски нива на шум и висок енергиен клас А+++, този климатик не само че осигурява оптимални условия на живот, но също така помага за намаляване на разходите за електричество.

Основни предимства на инверторния климатик Mitsubishi

Този климатик е проектиран с внимание към детайлите, предлагащ множество функции, които го правят предпочитан избор сред потребителите. Алерген-деактивиращата система е една от най-силните му характеристики, която гарантира чистота на въздуха, неутрализирайки вируси, бактерии и алергени. Функцията 3D Auto допълнително подобрява комфорта като равномерно разпределя въздушния поток в помещението.

Енергийна ефективност

С енергиен клас А+++ на охлаждане и отопление, климатикът Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W демонстрира изключителна ефективност. Има минимална и максимална отдавана мощност от 0.9 / 2.0 / 3.4 кВт за охлаждане и 0.8 / 2.7 / 5.5 кВт за отопление. Тези показатели го правят идеален за помещения до 17 кв. м.

Технологии, които правят разлика

Моделът предлага високи стойности на EER и SEER, съответно 6.45 и 10, което е доказателство за неговата иновация в сектора на климатизацията. Освен това, той предлага COP и SCOP от 5.74 и 5.2, което допълнително подчертава енергийната му ефективност.

Спецификации на модела

Инверторният климатик е компактен и дава висока производителност. Вътрешното тяло е с размери 305 x 920 x 220 мм и тегло 13 кг, което го прави идеален за всяка стая. Външното тяло е малко по-голямо – 640 x 800 x 290 мм и с тегло 43 кг, осигуряващо необходимата мощ за работа.

Заключение: Защо да изберете Mitsubishi?

Когато става въпрос за качествена климатизация, инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W / SRC20ZSX-W е верен спътник. Неговите характеристики, гарантирани от 36 месеца и енергийна ефективност, правят покупката му инвестиция в комфорт и влажност на средата, в която живеете.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!