Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WT + SRC20ZSX-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WT + SRC20ZSX-W

2699,00 лв.

Инверторният климатик  Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W / SRC20ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас – А+++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520459bt Категория:

Описание

С инверторния климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W / SRC20ZSX-W вие не просто обновявате своя дом, вие създавате уникална атмосфера на комфорт и стил. Този климатик е проектиран с иновационна технология, благодарение на която той предлага изключително ниски нива на шум, което го прави идеалният вариант за вашата спалня, офис или всяко друго пространство, където тишината е ценна.

Техническите характеристики: Защо избираме SRK20ZSX-W?

Климатикът Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W е с високи енергийни класове – A+++ както за охлаждане, така и за отопление. Той е изключително ефективен, с мощност от 7 000 BTU, което го прави подходящ за помещения до 17 кв. м.

Енергийна ефективност

Технологията, използвана в SRK20ZSX-W, гарантира, че устройството ще минимизира консумацията на енергия, докато поддържа идеалната температура в помещението. С EER от 6.45 и SEER от 10, този климатик е лидер в своя клас.

Комфорт на първо място

С двойните си клапи и функцията 3D Auto, климатикът разпределя равномерно въздушния поток, позволявайки ви да се наслаждавате на оптимален комфорт по всяко време. Независимо дали охлаждате или отоплявате, вашето удобство е основен приоритет.

Допълнителни функции за оздравяване на въздуха

Моделът разполага с уникална алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Това е особено важно за хора с алергии или респираторни проблеми, които искат да осигурят безопасна и здрава среда в своя дом.

Лесна инсталация и обслуга

Климатикът идва с ръководство за бърза инсталация, което значително улеснява настройките. Също така, монтажът може да бъде извършен по бърз и безопасен начин от сертифицирани специалисти.

Гаранция и поддръжка

С 36 месеца гаранция, вие можете да бъдете уверени, че инвестицията ви е защитена. Поддръжката на климатичната система е лесна и поради наличието на резервни части и сервиз.

Заключение: Идеалният климатик за вашия дом

След като разгледахте характеристиките и предимствата на Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W / SRC20ZSX-W, вероятно вече разбирате защо той е предпочитано избор за много домакинства. С комбинация от иновационни технологии, енергийна ефективност и комфорт, той е идеален за всеки дом.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!