Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB

4750,00 лв.

Код: AUXG22KRLB / AOHG22KBTBbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB е иновационно решение за климатизация, проектирано специално за големи помещения и офиси, отличаващо се с енергоефективност и комфорт. В днешно време, климатичните системи не са просто лукс, а необходимост, за да се постигне оптимален комфорт, особено в горещите летни месеци. Тази касетъчна климатизация е идеална за осигуряване на желаната температура в големи пространства, благодарение на своите усъвършенствани технологии и възможности.

Ключови характеристики на инверторния климатик

Климатиците от новата циркулационна серия на Fujitsu предлагат редица предимства, които ги правят идеален избор за домашна и офис употреба.

1. Висока енергоефективност

Тази климатична система има SEER рейтинг от 7.00 и SCOP от 4.40. Това я прави част от енергоефективен клас А++, което означава, че консумира по-малко електричество в сравнение с традиционните системи. Тази характеристика не само спестява разходи за електрическа енергия, но и намалява въглеродните емисии, което е изключително важно за опазването на околната среда.

2. Избор на цвят на панела

За да отговори на нуждата за естетичен вид в интериора на помещенията, климатикът предлага възможност за избор на цвят на панела. Това позволява на клиентите да адаптират климатичната система, така че тя да се вписва в дизайна на помещението.

3. Работен диапазон

Тази климатична система функционира надеждно в широк температурен диапазон, което я прави идеална за всякакви климатични условия. Без значение дали е лято или зима, климатикът осигурява комфортна температура.

Предимства на инверторната технология

Инверторната климатизация предлага редица ползи в сравнение с традиционните системи. Технологията на инвертора контролира скоростта на компресора, за да поддържа стабилна температура, без да е необходимо да изключва и включва често, което увеличава енергийна ефективност и комфорт.

4. Намалени разходи за енергия

Инверторните климатици обикновено консумират значително по-малко енергия, за да поддържат желаната температура, в сравнение с конвенционалните компактирани системи.

5. По-тиха работа

В резултат на плавността на работа, инверторните системи работят по-тихо, което увеличава комфорта в помещенията. Тази характеристика е особено важна за офис среда, където тишината е от съществено значение.

6. Подобрено въздушно течение

Техническите иновации подобряват потока на въздуха, като осигуряват равномерно разпределение на температурата в помещението. Тази система е особено полезна за големи стаи, където е трудно да се постигне равномерно покритие на температурата.

Заключение

Компанията Fujitsu предлага инверторен климатик с касетъчен дизайн, който е идеален за големи помещения и офиси. С висока енергоефективност, възможност за избор на цвят на панела и надеждност в широк температурен диапазон, този климатик е идеален вариант за вашите нужди за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!