Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KVLA / AOHG22KBTB

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KVLA / AOHG22KBTB

4350,00 лв.

Код: AUXG22KVLA / AOHG22KBTBbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KVLA / AOHG22KBTB е идеален избор за всеки дом или офис, който търси комбинация от стил и функционалност. Този модел е проектиран с акцент върху енергийната ефективност, предлагаща клас SCOP 4,3 A+ и SEER 6,6 A++. С неговия компактен дизайн и възможност за работа при ниски температури, климатикът е надежден партньор в осигуряването на комфорт в помещенията.

Каква е значимостта на инверторните климатици?

Инверторните климатици играят важна роля във вътрешната климатизация, предлагайки различни предимства спрямо традиционните модели. Те не само, че осигуряват оптимален комфорт, но и са изключително икономични в дългосрочен план.

Пестене на енергия и разходи

Инверторният контролер увеличава или намалява мощността на компресора в зависимост от текущата температура в помещението, вместо да включва и изключва системата, което води до значителни икономии на енергия.

Подобрен комфорт

Тези системи предлагат по-стабилна температура и влажност, създавайки по-комфортна среда за обитателите. Инверторните климатици могат да коригират бързо температурите, осигурявайки всекидневен уют.

Функции и спецификации на климатик General Fujitsu AUXG22KVLA / AOHG22KBTB

Този модел предлага редица иновации и спецификации, които го правят изключителен на пазара.

Дизайн и монтаж

Компактният и стилен дизайн на панела позволяват не само лесен монтаж, но и перфектно вписване в интериора на всяко помещение. Подходящ е за окачен таван и надлежно интегрира всички необходими функции.

Екологосъобразен хладилен агент

С използването на хладилен агент R32, General Fujitsu демонстрира ангажимента си към екологичността и устойчивото развитие, спомагайки за намаляване на влиянието върху околната среда.

Опции за свързаност

Климатикът предлага и Wi-Fi свързаност с UTY-TFSXJ3 опция, което позволява управление чрез смартфон, което е изключително удобно за съвременния потребител.

Работа при ниски температури

Работната способност при ниски температури на този модел прави климатизацията възможна дори и в студени месеци, осигурявайки комфортът, който е необходим.

Климатикът General Fujitsu AUXG22KVLA / AOHG22KBTB е наистина отличен вариант за тези, които търсят надеждност, ефективност и стил в едно.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!