Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA / AOHG18KBTB

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA / AOHG18KBTB

4150,00 лв.

Код: AUXG18KVLA / AOHG18KBTBbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA / AOHG18KBTB представлява изключително ефикасно решение за климатизация на обществени и търговски помещения, където е необходима максимална дискретност и стилен вид. Създаден за монтаж в окачен таван, този модел пренасочва въздушните потоци с висока прецизност, осигурявайки оптимални условия за комфорт.

Предимства на инверторните климатични системи

Инверторните технологии предоставят множество предимства в сравнение с традиционните климатични системи. Първо, те предлагат по-добра енергийна ефективност, което означава по-ниски сметки за електричество. Благодарение на адаптивната работа на компресора, инверторът може да коригира мощността на работа в зависимост от нуждите на помещението.

Изключителен енергиен клас A+

С енергиен клас SCOP – 4,2 A+ и SEER – 6,6 A++, инверторният климатик General Fujitsu AUXG18KVLA / AOHG18KBTB предлага оптимална производителност, намалявайки значително въглеродните емисии.

Работа при ниски температури

Този климатик е проектиран да работи ефективно дори при ниски температури, което го прави идеален за зимни условия и осигурява комфорта на потребителя независимо от метеорологичните условия навън.

Екологосъобразна технология

С използването на хладилен агент R32, инверторният климатик е не само енергоефективен, но и екологосъобразен. R32 има тесни параметри за глобално затопляне, което го прави безопасен избор за околната среда.

Модерен и стилен дизайн

Панелът на климатичната система е компактен и с естетически усет, който лесно се интегрира в различни интериорни стилове, от минималистични до луксозни интериори. Тази характеристика е особено важна за съвременните търговски помещения и офиси.

Допълнителни функции и иновации

Климатикът предлага множество иновации, сред които опцията за Wi-Fi управление, която позволява на потребителите да настройват и управляват работата на уреда чрез мобилно приложение. Това е особено удобно при загуба на време или при нужда от бърза корекция на температурата в помещенията.

Лесна инсталация

Инсталацията на климатичната система е бърза и лесна, благодарение на интуитивно проектираните компоненти. С правилно инсталиран климатик, ще се наслаждавате на неговите предимства веднага.

Системи за самоочистка

Климатикът разполага с технологии за самоочистка, които предотвратяват натрупването на прах и замърсявания, осигурявайки по-добро качество на въздуха и удължаваща живота на устройството.

Гаранция за надеждност

General Fujitsu е известен производител с дългогодишен опит в производството на климатични решения. Качеството и надеждността на продуктите определят репутацията на марката, което ви дава увереност в избора си.

Заключение

Изборът на инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA / AOHG18KBTB е разумно решение за всеки, който търси енергийна ефективност, стил и комфрт. Неговата изключителна производителност и иновации го поставят на преден план в индустрията на климатизацията, така че не се колебайте да направите този инвестиционен избор!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!