Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG14KVLA / AOHG14KBTB

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG14KVLA / AOHG14KBTB

3950,00 лв.

Код: AUXG14KVLA / AOHG14KBTBbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG14KVLA / AOHG14KBTB е идеалното решение за вашите климатични нужди. С него ще се насладите на оптимален комфорт и ефективност по всяко време на годината. Но какво прави този климатик толкова специален? Нека разгледаме отблизо неговите характеристики и предимства.

Предимства на инверторният климатик

С инверторната технология климатикът автоматично регулира капацитета на работа в зависимост от външната температура и потребностите на помещението. Това води до по-нисък разход на енергия и по-добра производителност. Инверторният климатик General Fujitsu AUXG14KVLA / AOHG14KBTB не прави изключение и предлага множество предимства:

Енергийна ефективност

Енергийният клас SCOP – 4,4 A+, SEER – 6,5 A++ гарантира намалени разходи за електричество. В сравнение с конвенционалните климатици, инверторните модели консумират по-малко електрическа енергия, което е особено важно за сметките ви за ток.

Работа при ниски температури

Този климатик е проектиран да работи ефективно дори при ниски температури, което го прави идеален избор за зимните месеци. Въпреки студеното време, вашият дом ще бъде уютен и топъл.

Дизайн и инсталация

Компактният и стилен дизайн на панела е един от основните акценти на General Fujitsu AUXG14KVLA / AOHG14KBTB. Той не само изглежда елегантно, но също така е проектиран за лесен монтаж в окачени тавани. Това е изключително полезно, ако искате да запазите максимално пространство в помещението си.

Подобряване на вътрешния климат

С помощта на иновативния хладилен агент R32, инверторният климатик не само, че предоставя отлична производителност, но и е екологосъобразен. Замяната на по-старите хладилни агенти с R32 е важна стъпка за намаляване на вредното въздействие върху околната среда.

Опция за безжично управление

С вградена WI FI опция (UTY-TFSXJ3) можете да управлявате вашия климатик от всяка точка на света. Просто изтеглете приложението на смартфона си и настройте температурата на дома си, дори когато не сте там.

Заключение

С инверторния климатик касетъчен General Fujitsu AUXG14KVLA / AOHG14KBTB, вие получавате не само качествен и ефективен продукт, но и множество удобства, които значително ще улеснят вашето ежедневие. Не се колебайте да инвестирате в климатик, който предлага най-доброто в енергийна ефективност и производителност!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!