Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB + MUZ-LN25VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB + MUZ-LN25VG

3149,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане – А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.
 

Код: 2520693bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG: Идеалният избор за комфорт през цялата година

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG е най-добрата комбинация от стил, производителност и енергийна ефективност. Със своите забележителни характеристики, стилен дизайн и безшумна работа, този климатик предлага несравним комфорт в дома или офиса ви. Позволявайки ви да се наслаждавате на перфектната температура през цялата година, Mitsubishi Electric става един от водещите марки в индустрията на климатизацията.

Неустоим дизайн и тиха работа

Когато става въпрос за домашната климатизация, не само функционалността е важна, но и естетиката. Инверторният климатик MSZ-LN25VG е проектиран с мисъл за съвременния интериор, придавайки му модерен и изискан вид. С размери 307 x 890 x 233 мм, той е идеален за всяко помещение, а тишината на работа (до 19 dB в безшумен режим) ви позволява да се наслаждавате на спокойствието около вас.

Интелигентни функции за оптимален комфорт

Една от основните характеристики на инверторния климатик е вграденият Wi-Fi модул. С него можете да управлявате вашия климатик от разстояние. Независимо дали сте на работа или у дома, с помощта на специално приложение на телефона си може да настроите температурата и да се уверите, че ще влезете в приятно хладно или топло помещение.

Постоянно енергийно спестяване

Моделът MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG предлага един от най-високите класове енергийна ефективност – А+++. Това означава, че не само ще се наслаждавате на комфорт, но и ще спестите значителни разходи за електрическа енергия. Годишният разход на електроенергия за охлаждане е само 83 kWh, а за отопление – 794 kWh, което е впечатляващо постижение за един инверторен климатик.

Модерни технологии за пречистване на въздуха

Създаденият специален Plasma Quad Plus фильтър в този климатик пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Това е особено важно за хората, страдащи от алергии или респираторни проблеми, правейки MSZ-LN25VG идеалният избор за всяко дом или офис.

Гъвкавост и производителност

Инверторният климатик предлага отдавана мощност на охлаждане от 2.5 до 3.5 kW, което го прави подходящ за помещения до 20 кв. м. А при отдавана мощност на отопление от 3.2 до 5.4 kW, можете да бъдете уверени, че той е способен да поддържа комфортна температура дори и в хладните зимни месеци.

Резюме

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG е перфектният избор за всеки, който търси комбинация от стил, ефективност и иновации в климатизацията. С модерни технологии, висока енергийна ефективност и възможност за контрол от разстояние, той е идеален партньор за комфортно и безопасно жилищно пространство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!