Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Amber GWH24YE-S6DBA1

Инверторен климатик Gree Amber GWH24YE-S6DBA1

3000,00 лв.

Инверторният климатик Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 e с енергиен клас А++ на охлаждане и A+ на отопление. Той е подходящ за помещения до 43 кв. м и работи безпроблемно при изключително ниски външни температури (до -30°C). Моделът е с ниски нива на шум, йонизатор за пречистване и освежаване на въздуха, и вграден Wi-Fi модул. Всички климатици от серията Gree Amber имат 24 месеца гаранция.

Код: 2520679bt Категория:

Описание

Нужно е да осигурим комфорт в нашите домове, особено когато става въпрос за създаване на идеални условия за живеенe. Инверторният климатик Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 е перфектното решение за тези, които търсят ефективност и качество. С енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление, той се явява надежден партньор в битката с летните горещини и зимните студове. Благодарение на иновативната си технология, той осигурява плавна работа и минимален разход на енергия.

Какво прави Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 толкова специален?

Моделът е изключително подходящ за помещения до 43 кв.м., което го прави идеален за всяко жилище или офис. Работата му при температури до -30°C гарантира, че дори в най-студените зимни дни, вашето пространство ще остане топло и уютно. Климатика работи с хладилен агент R-32, който е по-екологичен избор в сравнение с конвенционалните фреонови системи.

Технологични иновации и предимства

Gree Amber разполага с вграден Wi-Fi модул, който ви позволява да контролирате климатика от всяка точка на света. Без значение дали сте на работа или на почивка, вие можете удобно да регулирате температурата в дома си. Ниските нива на шум, които достига между 35 и 50 dB, правят модела идеален и за спални помещения, като не нарушава вашия покой и сън.

Основни характеристики на Gree Amber GWH24YE-S6DBA1

  • Отдавана мощност на охлаждане: 2.0 / 7.03 / 9.0 kW
  • Отдавана мощност на отопление: 2.0 / 7.03 / 9.5 kW
  • Консумирана мощност на охлаждане: 0.45 / 1.85 / 3.7 kW
  • Консумирана мощност на отопление: 0.38 / 1.75 / 3.8 kW
  • Мощност (BTU): 24 000
  • Работна температура на охлаждане: -18 – 52 °C
  • Работна температура на отопление: -30 ~ 24 °C
  • Гаранция: 24 месеца

Как да изберем правилния климатик?

При избора на климатик е важно да се вземат предвид няколко основни фактора. Първо, трябва да знаете размера на помещението, в което ще инсталирате климатика. Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 е идеален за пространства до 43 кв.м., което го прави универсален, за да отговори на нуждите на вашия дом или офис.

Процес на инсталация и поддръжка

Инсталацията на инверторен климатик може да изглежда сложна, но с наемането на квалифициран техник, всичко ще премине гладко. За поддръжка на устройството, е важно периодично да почиствате филтрите и да се уверите, че външното тяло има достатъчно пространство за вентилация.

Енергийна ефективност и икономически ползи

Изборът на енергийно ефективен климатик като Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 представлява значителен икономически бонус. По-ниските разходи за електричество ще се отразят положително на месечния ви бюджет, а дългосрочната инвестиция в качествени климатични системи ще ви спести много неприятности при настъпването на тежки климатични условия.

Отзиви от клиенти

Много потребители хвалят Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 за неговата производителност и надеждност. Отзивите подчертават лесната инсталация, естетичния му вид и предимствата на Wi-Fi контрола. Това свидетелства за положителни потребителски преживявания и високо ниво на удовлетвореност.

Заключение

В заключение, инверторният климатик Gree Amber GWH24YE-S6DBA1 е може би най-добрият избор за всеки дом или офис, който цени качеството, ефективността и съвременните технологии. Със своите впечатляващи характеристики и възможност за работа при интегрирани условия, той ще ви осигури топлинен комфорт в никакъв случай.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!