Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1

Инверторен климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1

1860,00 лв.

Инверторният климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 e с енергиен клас А+++ на охлаждане и отопление, и възможност да работи при изключително ниски външни температури (до -30°C). Моделът е с Wi-Fi модул и е подходящ за помещения до 22 кв. м. С него ще постигнете не само перфектната температура през всеки сезон, но и по-чист въздух благодарение на вградения йонизатор, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Gree Amber са с 24 месеца гаранция.

Код: 2520673bt Категория:

Описание

Инверторни климатици: Научете всичко за Gree Amber GWH09YD-S6DBA1

Инверторният климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 е един от най-добрите решения за климатизация на Вашето жилище или офис. С енергиен клас А+++ на охлаждане и отопление, този климатик е не само икономичен, но и ефективен в предоставянето на комфорт. Технологията на инвертора позволява динамично регулиране на работната мощност, адаптирайки се към актуалните условия и нужди, като по този начин оптимизира разходите Ви за енергия.

Производителност и своите възможности

С Gree Amber можете да се насладите на перфектен климат вътре, дори и при екстремни температури навън. Неговата способност да работи при температури до -30°C е незаменима за студените зимни месеци. Моделът е способен да охлади или отоплява помещение до 22 кв. м., което го прави идеален за малки и средни стаи. Изключително тиха работа, с нива на шум, достигащи до 29 dB, осигурява комфорт и уют.

Технология и иновации

С интегрирания Wi-Fi модул, можете да управлявате климатика си дистанционно, което е особено удобно за хора, които водят динамичен живот. Можете да зададете желаната температура преди да се приберете у дома или офиса. Освен това, Gree Amber разполага с вграден йонизатор, който помага за пречистването на въздуха, осигурявайки по-здравословна среда за вас и вашето семейство.

Основни характеристики на продукта

  • Мощност на охлаждане: 0.7 / 2.7 / 5.0 kW
  • Мощност на отопление: 0.7 / 3.5 / 5.5 kW
  • EER: 4.91
  • SEER: 8.5
  • COP: 4.7
  • SCOP: 5.1
  • Ниво на шум: 29 dB на безшумен режим

Затоплете или охладете дома си по най-добрия начин

Скритото чудо на Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 не е само в ефективността му, а и в комфорта, който предлага. Независимо дали искате да създадете прохлада през горещите летни дни или топлина през студените зимни вечери, този климатик е Вашият надежден партньор. Моделът е оборудван с технологии, които минимизират консумацията на енергия, и спомагат за намаляване на Вашите сметки за ток.

Въздушни филтри и поддръжка

Поддържането на оптимално качество на въздуха е изключително важно. Gree Amber е снабден с предварителни въздушни филтри, които улавят прах и алергени. Редовното им почистване или замяна е от ключово значение за перфектната работа на климатика и чистотата на въздуха, който дишате.

Гаранция и поддръжка

Моделът Gree Amber идва с 24 месеца гаранция, която покрива всички дефекти на производителя. Това е значителен плюс за потребителите, които искат да бъдат сигурни, че инвестицията им е защитена.

Как да изберем подходящия климатик?

Изборът на климатик е важен и трябва да бъде обмислен. Според Вашите нужди и особеностите на помещението, е важно да вземете предвид мощността на устройството, енергийния клас и допълнителните функции като Wi-Fi управление и йонизация на въздуха. Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 е изключителен избор за всеки, който търси баланс между цена и качество.

При правилен избор, инверторният климатик може да Ви служи дълго време и да подобри качеството на живот в дома Ви. Обърнете внимание на спецификациите и поискайте съвети от специалисти, ако имате нужда от помощ.

Заключение: Идеалният избор за вашия дом

И така, Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 не е просто инверторен климатик, а решение за всеки времеви проблем, с който можете да се справите. Инвестирайте в качествен домашен комфорт и се насладете на перфектната атмосфера във Вашия дом или офис. Не се колебайте да експериментирате с различни настройки и да откриете какво работи най-добре за Вас.

Скоро ще усетите разликата!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!