Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG54KRTA / AOHG54KRTA, трифазен

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG54KRTA / AOHG54KRTA, трифазен

10550,00 лв.

Код: ABHG54KRTA / AOHG54KRTA - 3phbc Категория:

Описание

Търсите перфектния климатик за вашия дом или офис? Позволете ни да ви представим инверторния климатик таванен General Fujitsu ABHG54KRTA / AOHG54KRTA, трифазен модел, който е идеален за хоризонтален монтаж под тавана. Този уникален климатик е създаден с клиентите в сърцето на дизайна, предоставяйки не само ефективност, но и елегантен вид, който се вписва идеално в съвременните интериори.

Изключителна производителност при всякакви условия

Климатикът е проектиран да работи при ниски външни температури до -15°C, което го прави идеален за трудни климатични условия. Вам не трябва да се тревожите за комфорта си, дори и в най-студените зимни дни. С широкия си въздушен поток и голям обсег, той гарантира, че всеки клъстър пространство се охлажда или отоплява равномерно.

Иновативна технология и дизайн

General Fujitsu е известен с иновациите си и моделът ABHG54KRTA / AOHG54KRTA не прави изключение. С инверторната технология, климатикът автоматично регулира мощността на компресора, осигурявайки оптимална температура, без да изразходва излишна енергия. Това означава не само по-добра производителност, но и по-ниски сметки за електрическа енергия.

Лесен монтаж и поддръжка

Независимо дали искате да го инсталирате в дома или в офиса, климатикът предлага гъвкавост при монтажа и осигурява лесно обслужване. Неговият дизайн е проектиран с внимание към детайла, за да направи работата му лесна дори за начинаещите. С интуитивна система за управление, вие сможете да регулирате настройките с лекота.

Екологичен и икономичен избор

В света, в който живеем, устойчивостта е от изключителна важност. Климатикът използва модерни технологии, които минимизират отпадъците и осигуряват по-ефективно използване на ресурсите. Това не само че спестява пари на потребителя, но е и отговорно решение за околната среда.

Преимущества за вашето здраве

Този модел климатик предлага потока на свеж въздух, който е от изключително значение за комфортната и здрава среда в затворени пространства. Неговият филтър улеснява чистенето на въздуха, като по този начин се намалят алергените и замърсяванията, което е от първостепенно значение за хората, страдащи от респираторни проблеми.

Подобрете продуктивността с комфорт

Комфортната температура в офиса или у дома е от ключово значение за продуктивността. Иновативният климатик General Fujitsu ABHG54KRTA / AOHG54KRTA ви предлага решение, което ви позволява да постигнете идеалната работна среда. Успокойте ума си с качествения въздух и оптималните температури!

Заключение: Избрахте ли идеалния климатик? Изберете инверторния климатик General Fujitsu ABHG54KRTA / AOHG54KRTA – трифазен, който не само уверява максимален комфорт, но и доказано работи отлично при всякакви условия! Решете днес и се радвайте на истински качествено освежаване на въздуха!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!