Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin FTXP71N + RXP71N

Инверторен климатик Daikin FTXP71N + RXP71N

4585,00 лв.

Инверторен климатик FTXP71N / RXP71N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin ви гарантира уют, ниска консумация на електроенергия, елегантен дизайн. Моделът работи с новия щадящ околната среда фреон R-32.

Код: 2520642bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Daikin FTXP71N + RXP71N е истинският избор за всеки дом, бизнес или офис, който търси надеждност и ефективност в отоплението и охлаждането. Със своите иновативни технологии и елегантен дизайн, този модел предлага не само комфорт, но и икономия на енергия, което го прави идеален за съвременните нужди на потребителите.

Защо да изберете инверторен климатик Daikin?

Инверторните климатици на Daikin са познати със своята надеждност и качество. Функционалността, иновациите и технологичните постижения определят тези климатични системи сред лидерите в индустрията. Иновативната технология на инверторите намалява консумацията на енергия, докато оптимизира ефективността на отоплението и охлаждането.

Енергийна ефективност

The Daikin FTXP71N + RXP71N притежава отличен енергийен клас A за охлаждане и отопление. Технологията, която използва, не само че минимизира разходите за електрическа енергия, но също така помага за намаляване на въглеродните емисии, което е важно за опазването на околната среда.

Високо ниво на комфорт

С максимално капацитет охлаждане от 7.3 kW и отопление от 9.0 kW, климатикът е подходящ за помещения до 51 квадратни метра. С интегрираните функции за управление на температурата, той поддържа оптимални условия в помещението, независимо от времето навън.

Основни характеристики на Daikin FTXP71N + RXP71N

Отдавана мощност на охлаждане 2.3 / 7.1 / 7.3 kW
Отдавана мощност на отопление 2.3 / 8.2 / 9.0 kW
Консумирана мощност на охлаждане – / 2.69 / – kW
Консумирана мощност на отопление – / 2.57 / – kW
Мощност 24 000 BTU
EER 2.64
SEER 5.3
COP 3.19
SCOP 3.81
Годишен разход на електроенергия 469 / 2279 kWh
Работна температура на охлаждане -10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление -15 ~ 18 °C
Гаранция 36 месеца
Хладилен агент R-32

Вътрешно и външно тяло

Daikin FTXP71N + RXP71N е съставен от вътрешно и външно тяло, които са проектирани да работят в съвършенство. Вътрешното тяло е с минимални размери от 295 x 990 x 263 мм и е лесно за инсталиране, докато външното тяло е проектирано да издържи на различни климатични условия. С компресор Daikin, системата гарантира производителност и надеждност.

Икономия и екологичност

Фреонът R-32, който се използва в този климатик, е нова генерация на охлаждащите агенти, която намалява влиянието върху глобалното затопляне. Със значително по-малка стойност на GWP (глобално затопляне потенциал) от традиционните фреонови агенти, моделът FTXP71N + RXP71N е не само икономичен, но и щадящ околната среда.

Лесен контрол и удобство

Климатикът разполага с интелигентно дистанционно управление, което ви позволява да настройвате температурата, режима на работа, таймери и други ключови функции. Можете лесно да контролирате климатизацията от комфорта на вашия диван или легло.

Идеален за бизнес и дома

С удобния си дизайн и функционалност, климатикът Daikin FTXP71N + RXP71N е подходящ както за жилищни, така и за търговски пространства. Той е истинската стъпка напред за вашия комфорт, независимо от сезона.

Заключение

Изборът на инверторен климатик Daikin FTXP71N + RXP71N ще ви осигури не само уют, но и спестяване на енергия и разходи. Не на последно място, защитата на околната среда е приоритет за Daikin, което прави модела идеален кандидат за всяко пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!