Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB

4450,00 лв.

Код: ARXG22KMLA / AOHG22KBTBbc Категория:

Описание

Инверторен климатик General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB представя иновационен подход към климатизацията и е предназначен за оптимално усвояване на пространствата. Тази система е проектирана специално за монтаж в окачени тавани, което я прави перфектен избор за търговски и жилищни пространства. Според последните изследвания в областта на климатизацията, рулевите системи с висококачествени инверторни технологии са не само енергийно ефективни, но и спомагат за уютна атмосфера.

Основни характеристики на инверторния климатик

С инверторния климатик General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB получавате множество предимства, които гарантират комфорт и икономия на енергия. Някои от основните характеристики включват:

1. Възможност за избор на напор

Този модел предлага уникалната възможност за избор на напор, вариращ от 30 до 150 Ра, което позволява на потребителите да настроят системата отлично в зависимост от специфичните нужди на помещението. Съчетаването на подобна гъвкавост с инверторна технология гарантира безпроблемна работа дори и при изтънени пространства.

2. Работа при ниски температури

Инверторният климатик е проектиран да функционира ефективно дори при ниски външни температури. Това го прави отличен избор за региони с дълги зимни месеци и неочаквани студени вълни. Методът на работа при ниски температури е доказан и осигурява надеждност в работата.

Енергийна ефективност и устойчиво развитие

В света на климатизацията, енергийна ефективност е ключов аспект при избора на система. General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB притежава значка за висока енергийна ефективност, която позволява на потребителите да намалят разходите си за електрическа енергия.

1. Пестене на енергия

С инверторната технология, климатикът автоматизира работния си процес и оптимизира енергийното потребление. Това означава, че климатикът може да работи с по-ниска мощност, когато условията позволят, без да жертва комфорта на обитателите.

2. Положителен ефект върху околната среда

С по-нисък енергиен разход, General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB е екологичен избор, намаляващ въглеродните емисии и спомагащ за устойчивото развитие.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на климатичната система е ключов фактор за функционирането й. Специалистите препоръчват да се извърши монтажът от сертифицирани професионалисти, за да се осигури правилната работа на системата.

1. Стъпки за инсталиране

  • Подготовка на пространството и оценка на необходимостта от охлаждане/отопление.
  • Избор на правилно местоположение за инсталация.
  • Провеждане на тръбопроводи и инсталиране на електрически свързвания.
  • Тест на системата след инсталация за осигуряване на правилна работа.

2. Поддръжка на климатичната система

Редовната поддръжка е от съществено значение за дълготрайността на инверторния климатик. Препоръчително е да се извършват проверки и почистване на филтрите на всеки 3-6 месеца и ежегодни професионални инспекции.

Обобщение

Инверторният климатик General Fujitsu ARXG22KMLA / AOHG22KBTB е перфектен избор за всеки, който търси качествени решения в климатизацията. С изключителна енергийна ефективност, работа при ниски температури и възможност за адаптиране на напора, това е идеално средство за поддържане на комфорт и уют във всяко пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!