Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB

3450,00 лв.

Код: ARXG09KLLAP / AOHG09KBTBbc Категория:

Описание

Искате ли да преобразите начина, по който охлаждате и отоплявате своето пространство? Инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB е точно това, от което се нуждаете! Този изключителен климатик е специално проектиран за монтаж в окачени тавани и предлага многофункционалност и енергийна ефективност, която ще ви остави без думи.

Предимства на инверторните климатици

В днешно време, когато устойчивото развитие и енергийна ефективност са от ключово значение, инверторните климатици се утвърдиха като оптимален избор за много домакинства и бизнеси. Тези устройства предлагат редица предимства, сред които:

Спестяване на енергия

Инверторната технология позволява на климатика да регулира ефективността си в зависимост от нуждите на помещението, което води до значително спестяване на енергия. Като резултат, сметките за електричество могат да бъдат намалени до 30% в сравнение с традиционните климатици.

Оптимален комфорт

Инверторните климатици, като този на General Fujitsu, предлагат непрекъснато регулиране на температурата, което гарантира постоянен комфорт в помещението. Времето за реакция на устройството е изключително бързо, позволявайки му да поддържа желаната температура в рамките на кратък период от време.

Ниски нива на шум

Благодарение на инверторната технология, шумът, произвеждан от климатика, е значително намален. Това го прави идеален за жилищни помещения, офиси и места, където спокойствието е приоритет.

Технически характеристики на General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB

Този модел е проектиран с най-модерните технологии и е наистина впечатляващ с характеристиките си. Някои от основните параметри включват:

  • Мощност на отопление: Висока мощност, която осигурява бързо затопляне на помещението.
  • Работа при ниски температури: Устройството функционира ефективно дори при екстремно ниски температури.
  • Напор на въздуха: Възможност за избор на напор от 0 до 90 Ра, което осигурява отлично разпределение на въздуха.
  • Енергийна клас: Висока енергийна ефективност, която ще ви спести пари дългосрочно.

Енергиен клас A++

Този климатик е проектиран с цел максимална енергийна ефективност, и с клас A++, той е сред най-добрите на пазара. Това означава, че всяка ваша инвестиция в него ще се възвърне чрез спестявания от енергийни разходи.

Лесен монтаж и поддръжка

Инсталацията на General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB е лесна и не изисква много време. Също така, продуктовата линия е проектирана с мисъл за поддръжка, което означава, че ще можете да извършвате рутинни операции безболезнено и бързо.

Използване в различни приложения

General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB може да бъде инсталиран в различни среди:

Домакинства

Независимо дали става въпрос за апартамент или къща, климатикът осигурява желаната комфортна температура, без да нарушава дизайна на интериора.

Офиси и комерсиални помещения

На работното място, комфортът е от съществено значение за производителността. Инсталирането на този климатик ще подобри обстановката за работа и ще насърчи креативността.

Търговски обекти

Магазини, ресторанти и заведения също могат да извлекат полза от отличната производителност на инверторния климатик, като осигурят приятно изживяване на клиентите.

Затворителни думи

General Fujitsu ARXG09KLLAP / AOHG09KBTB е идеалното решение за тези, които търсят енергийна ефективност, мощност и дискретност. Независимо от средата, този климатик гарантира отлична работа и комфорт. Инвестирайте в качеството на живот – не се колебайте да изберете General Fujitsu!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!