Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Stylish FTXA42AW + RXA42B

Инверторен климатик Daikin Stylish FTXA42AW + RXA42B

4912,01 лв.

Инверторен климатик Stylish FTXA42A / RXA42B от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin съчетава иновативност и креативност, създавайки най-елегантният модел климатик на пазара.

Код: 2520629bt Категория:

Описание

Когато говорим за климатизация на дома, безспорно най-важното е да се намери модел, който да осигурява комфорт и ефективност. Инверторният климатик Daikin Stylish FTXA42AW + RXA42B от продуктова гама инверторни климатици на Daikin е перфектният избор за всеки, който търси иновации и дизайнерски решения. Със своя елегантен и модерен вид, този климатик не само ще добави стил към вашето пространство, но и ще направи обстановката ви удобна през цялата година.

Модерни технологии за климатизация

Инверторният климатик Stylish FTXA42AW + RXA42B е оборудван с последни технологии в областта на климатизацията. Благодарение на инверторния компресор, този модел постига значителна икономия на енергия в сравнение с традиционните системи. С възможността да регулира мощността на охлаждане и отопление, климатикът автоматично адаптира своето функциониране към текущите нужди на помещението, което води до минимализирани разходи за електричество.

Енергийна ефективност

Климатикът Stylish FTXA42AW + RXA42B е със знака за енергийна ефективност A++, което означава, че е способен да работи с много ниски разходи за електрическа енергия. Годишният разход на енергия за охлаждане е само 196 kWh, а за отопление – 1150 kWh. Инвестицията в инверторен климатик от висок клас като Daikin е не само инвестиция в удобство, но и в устойчиво потребление на енергия.

Предимства на модела Daikin Stylish

Този модел климатик предлага множество предимства, които го правят уникален на пазара:

  • Wi-Fi модул: Инверторният климатик е снабден с Wi-Fi модул, което ви позволява да управлявате устройството от разстояние чрез мобилно приложение. Това е особено полезно за тези, които искат да подготвят помещението си, преди да се приберете у дома.
  • Ниски нива на шум: Nивото на шум по време на работа достига само 21 dB в безшумен режим, правейки този климатик идеален за спални и офисни пространства.
  • Охлаждане и отопление: С мощност на охлаждане до 5.0 kW и отопление до 6.0 kW, моделът е подходящ за помещения до 33 кв. м.
  • Разширени температурни граници: Инверторът работи при температури от -10 до 46 °C за охлаждане и от -15 до 18 °C за отопление, осигурявайки оптимален комфорт в различни климатични условия.

Иновативен дизайн

С кабинетът си с елегантни линии и уникален дизайн, климатикът Stylish FTXA42AW + RXA42B става интегрална част от вашето интериорно решение. Дизайнът му е създаден да се вписва безпроблемно в всяко пространство, независимо дали е жилищно или търговско.

Инсталиране и поддръжка

Инсталирането на инверторен климатик е проста задача, но препоръчително е тя да бъде извършена от професионалисти с опит в областта. Daikin предлага услуги за инсталиране, които гарантират правилна настройка и експлоатация на уреда. Не забравяйте, че редовната поддръжка на климатичната система е от съществено значение за нейното дълготрайно функциониране и ефективност.

Гаранция

Купувайки инверторния климатик Daikin Stylish, вие получавате 36 месеца гаранция, което подчертава качеството и надеждността на продукта.

Заключение

В заключение, инверторен климатик Daikin Stylish FTXA42AW + RXA42B е безспорен избор за тези, които искат висока производителност, ефективност и стил. Независимо дали търсите решение за охлаждане или отопление на вашето пространство, този модел предлага безкомпромисен комфорт и контрол. Иновативните технологии, съчетани с елегантен дизайн, правят този климатик идеалния партньор за всеки дом и офис. Обърнете внимание на детайлите и се насладете на перфектния климат, който заслужавате!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!