Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG09KVLA / AOHG09KBTB

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG09KVLA / AOHG09KBTB

3450,00 лв.

Код: AUXG09KVLA / AOHG09KBTBbc Категория:

Описание

В съвременния свят климатизацията е повече от просто лукс. Тя е необходимост, особено в региони с горещи лета и студени зими. Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG09KVLA / AOHG09KBTB предлага идеалното решение за вашия дом или офис. Със своя компактен и стилен дизайн, той е специално проектиран за монтаж в окачен таван, което го прави подходящ за всякакво пространство – от малки стаи до големи офиси. Този модел не само, че осигурява ефикасно охлаждане и отопление, но също така е и изключително икономичен. С енергиен клас SCOP – 4,4 A+ и SEER – 6,7 A++, вие можете да бъдете сигурни, че ще спестите от сметките си за енергия.

Особености на инверторния климатик AUXG09KVLA / AOHG09KBTB

1. Компактен и стилен дизайн

Инверторният климатик предлага елегантно решение за климатизация. Стилният му панел се интегрира лесно във всеки интериор и не затруднява пространството.

2. Проектировани за ниски температури

Този климатик работи отлично, дори при ниски температури, което го прави идеален за зимните месеци.

3. Екологосъобразен хладилен агент R32

Изборът на хладилен агент R32 е допълнителен плюс – той е по-екологичен и предлага по-добра енергийна ефективност в сравнение с традиционните хладилни агенти.

4. Възможност за WI-FI контрол

С опцията за WI-FI / UTY-TFSXJ3/, можете да управлявате климатичната система от вашия смартфон, което прави нейното използване още по-удобно.

Друго предимство е, че климатикът има режим на самоочистка, който осигурява максимална хигиена и избягва натрупването на бактерии. В допълнение, многобройните настройки за автоматично охлаждане и отопление предоставят персонализирано изживяване и максимален комфорт през цялата година.

Предимства на инверторните технологии

1. Спестяване на енергия

Инверторните климатици работят по различен начин от традиционните. Те регулират мощността си в зависимост от потреблението, което създава значителни икономии на енергия.

2. По-тихо функциониране

Технологията инвертор осигурява по-тих режим на работа, което е особено ценно за жилищни райони и офиси.

3. Устойчивост и дълъг живот

Инверторните климатици имат по-дълъг жизнен цикъл в сравнение с конвенционалните климатици, тъй като те не стартират и спират постоянно.

4. По-добро качество на въздуха

Системите с инвертор предлагат множество опции за филтриране на въздуха, което гарантира, че в помещението ще се циркулира чист и здравословен въздух.

Без значение дали търсите климатик за дома, офиса или заведение, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG09KVLA / AOHG09KBTB представлява иновационен и практичен избор, който отговаря на нуждите ви.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!