Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG30KMTA / AOHG30KMTA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG30KMTA / AOHG30KMTA

4949,00 лв.

Код: ASHG30KMTA / AOHG30KMTAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHG30KMTA / AOHG30KMTA е идеалното решение за вашия дом или офис. Ние знаем, колко е важно да се чувствате комфортно в своето пространство, и именно затова сме се фокусирали върху предлагането на висококачествени климатични системи, проектирани да осигурят оптимални температурни условия, независимо от сезона.

Какво представлява инверторният климатик?

Инверторните климатици се отличават с напреднала технология, която позволява плавна регулировка на температурата в помещението. Вместо да включват и изключват компресора, както правят традиционните климатици, инверторните модели адаптират скоростта на компресора, за да поддържат постоянна температура. Това води до по-ефективно енергийно потребление и по-ниски сметки за електричество.

Как инверторният климатик спестява енергия?

  • Технологията за адаптиране на скоростта на компресора означава, че климатикът работи в по-широк диапазон от условия, което намалява честотата на включване и изключване.
  • Енергийният клас A++/A+ гарантира, че климатикът е не само мощен, но също така щадящ околната среда.
  • Спестявате пари от сметките за електричество, което е особено важно при постоянното значение на енергийния разход.

Спецификации и функции на ASHG30KMTA / AOHG30KMTA

Климатикът General Fujitsu ASHG30KMTA / AOHG30KMTA предлага мощен капацитет от 30 000 BTU, което го прави идеален за охлаждане или отопление на големи помещения. Неговата технология за охлаждане SEER от 6.67 и COP за отопление от 4.54 допринасят за високата му ефективност и производителност.

Иновативни функции за управление

  • Интелигентното управление (опция) предлага възможности за дистанционно контролиране на температурата, като ви позволява да настройвате климатика от вашето мобилно устройство.
  • Системата за самопочистване осигурява дълготрайна производителност и свеж въздух в помещението.
  • Разнообразие от режими на работа, включително режим на сън и енергийно спестяване, за допълнителен комфорт.

Заключение

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHG30KMTA / AOHG30KMTA е отличен избор за всеки, който търси спокоен климатичен контрол и енергийна ефективност. С дългогодишната си гаранция от 36 месеца, вие можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на вашето устройство.

Не пропускайте да инвестирате в иновации, които ще подобрят вашето ежедневно живеене. Изберете инверторния климатик General Fujitsu, за да осигурите на семейството си комфорт и уют.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!