Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH07KNCA / AOHH07KNCA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH07KNCA / AOHH07KNCA

1369,00 лв.

Код: ASHH07KNCA / AOHH07KNCAbc Категория:

Описание

Климатизацията на дома и офиса е важна задача, която изисква качествено и надеждно решение. Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH07KNCA / AOHH07KNCA е идеалното устройството за осигуряване на контролиран климат през всяка част от годината. С нов модерен дизайн и изключително висока енергийна ефективност, този климатик е перфектният избор за тези, които ценят комфорт и икономия на енергия.

Основни характеристики на инверторния климатик ASHH07KNCA / AOHH07KNCA

Инверторният климатик е проектиран да осигури максимално удобство и качество на въздуха в помещението. Ето защо е важно да се запознаете с основните му характеристики:

1. Енергийна ефективност

С отлични класове на енергийна ефективност – SEER 7.8 W/W (A++) и SCOP 4.4 W/W (A+), климатикът General Fujitsu е способен да осигури значителни спестявания от електрическа енергия. Модерната инверторна технология регулира постепенно работата на компресора, като минимизира разходите.

2. Тихо работещо устройство

Ниските шумови показатели на климатичния уред са гарантирани благодарение на голямата клапа, която оптимизира потока на въздуха. Това прави устройството идеално за спални, офиси или други пространства, където тишината е важна.

3. Нов екологосъобразен хладилен агент R32

Климатикът ASHH07KNCA / AOHH07KNCA използва новия хладилен агент R32, който е по-малко вреден за околната среда в сравнение с традиционните. С него се осигурява не само високата ефективност, но и минимален въглероден отпечатък.

4. WiFi управление за максимално удобство

С вградения WiFi адаптер, климатикът може да бъде управляван дистанционно чрез смартфон или таблет. Това означава, че можете да контролирате температурата и режимите на работа дори когато не сте у дома.

Ползи от инсталирането на климатик

Ако все още се колебаете дали да инвестирате в инверторен климатик, ето няколко причини, които могат да ви убедят:

1. Повишаване на комфорт и качество на живот

Климатизацията помага да се регулират температурите и влажността в помещението, което осигурява комфортно преживяване независимо от сезона.

2. По-добро качество на въздуха

Модерните климатици с филтриращи системи елиминират прах, алергени и микроби, което подобрява качеството на въздуха в помещението.

3. Увеличаване на имотната стойност

Имот с качествена климатизация става много по-привлекателен за потенциални купувачи или наематели.

4. Първокласна производителност

Главният производител на този климатик, Fujitsu, е известен с иновациите и качеството на своите продукти, което уверява клиентите в дългосрочното използване.

Заключение

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH07KNCA / AOHH07KNCA предлага изключителна ефективност и комфорт. Сглобен с внимание към детайлите, той представлява чудесно решение за всяко помещение.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!