Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH12KNCA / AOHH12KNCA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH12KNCA / AOHH12KNCA

1569,00 лв.

Код: ASHH12KNCA / AOHH12KNCAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH12KNCA / AOHH12KNCA е идеалният избор за всеки дом или офис, който търси ефективност и иновации в охладителните технологии. Със своя модерен дизайн и енергийна ефективност, този климатик не само че ще охлади вашето пространство, но и ще добави елегантност и стил.

Модерен дизайн и енергийна ефективност

Няма съмнение, че един от най-големите плюсове на инверторния климатик ASHH12KNCA е неговият нов модерен дизайн. Този климатик е проектиран не само да бъде функционален, но и естетически приятен, което го прави идеален добавка към всяка стая. Модерният вид на климатика е допълнен от високата му ефективност. С оценка SEER 7.0 W/W на клас А++ и SCOP 4,4 W/W на клас А+, можете да сте сигурни, че инвестицията ви ще се изплати бързо чрез спестяване на енергийни разходи.

Какво е инверторна технология?

Инверторната технология е революционен напредък в охладителната индустрия. Тя позволява климатикът да работи с променлива мощност, вместо да включва и изключва при пълна мощност. Това не само че подобрява ефективността, но също така намалява шума на работата. Климатици с инверторна технология, като General Fujitsu ASHH12KNCA, предлагат по-удобна и тиха среда, което е особено важно за спални или офис пространства.

Комфорт и тишина

Ниските шумови показатели при работа са основно предимство на този климатик. С голяма клапа за издухване, ASHH12KNCA осигурява равномерно разпределение на охлаждания въздух в помещението, без неприятни шумове. Това е изключително важно, особено за стаи, в които е необходимо да поддържате тишина, като спални или библиотеки.

Екологично безопасен

Съвременните климатични системи все повече се насочват към устойчивост и опазване на околната среда. Климатиците General Fujitsu използват новия екологосъобразен хладилен агент R32, който е много по-малко вреден за озоновия слой в сравнение с традиционните хладилни агенти. Изборът на R32 не само че намалява въглеродния отпечатък, но също така предлага и по-висока ефективност.

Как да настроите WiFi управление на климатика?

С безжичното интернет управление чрез WiFi адаптер, можете лесно да контролирате климатика си от всякъде. Това е особено удобно, когато искате да охладите дома си предварително, преди да се приберете. С интуитивно приложение, което е налично на повечето смартфони, можете да настройвате температурата и други функции от разстояние.

Спестявайте енергия с интелигентни функции

Инверторният климатик General Fujitsu ASHH12KNCA разполага с множество интелигентни функции, които оптимизират работата му. Чрез настройките на таймер и режима на работа, можете да насочвате максимално енергийното си потребление, без това да влияе на комфорта ви. Функцията за самодиагностика също така помага да се предотвратят неизправности, като предупреждава за потенциални проблеми преди те да станат сериозни.

Със своята комбинация от модерен дизайн, иновации и безусловна ефективност, стенният инверторен климатик General Fujitsu ASHH12KNCA / AOHH12KNCA е отличен избор, който осигурява комфорт и спокойствие за всяко семейство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!