Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH09KNCA/AOHH09KNCA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH09KNCA/AOHH09KNCA

1469,00 лв.

Код: ASHH09KNCA/ AOHH09KNCAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик на General Fujitsu ASHH09KNCA/AOHH09KNCA е перфектният избор за всеки, който търси висока ефективност и модерен дизайн. Клас A++ при SEER 7.4 W/W и A+ при SCOP 4.4 W/W демонстрират невероятната му енергийна ефективност. Безшумното му функциониране е благодарение на иновативния дизайн на клапите, които оптимизират въздушния поток.

Какво е инверторен климатик?

Инверторните климатици представляват революция в охлаждането и отоплението на помещения. Те работят на принципа на променливата производителност, което позволява на климатичната система да регулира своята мощност в зависимост от текущите нужди. Вместо да работят на максимален капацитет и да изключват, инверторните системи настройват компресора си според конкретните условия в помещението.

Предимства на инверторните климатици

  • Пестят енергия и разходи;
  • Дълготрайност на системата;
  • По-малко шум при работа.

Модерен дизайн

ASHH09KNCA/AOHH09KNCA предлага нов и елегантен вид, който е идеален за всякакъв интериор. Неговата естетика позволява лесното му вписване в съвременни и класически пространства.

Екологосъобразни хладилни агенти

С новия хладилен агент R32, който намалява драстично влиянието върху околната среда, този климатик е на преден план в енергийната ефективност. R32 не само предлага по-добра производителност, но също така има нисък потенциал за глобално затопляне.

Как да се възползвате от безжичното управление?

С включения Wi-Fi адаптер можете да управлявате вашия климатик удобно от вашия смартфон. Това означава, че можете да настройвате температурата, да програмирате работния график и да следите енергийното потребление директно от вашето устройство, дори ако не сте у дома.

Как се инсталира и поддържа ASHH09KNCA/AOHH09KNCA

Инсталирането на климатик изисква специалист с опит, но поддръжката може да бъде сравнително лесна. Препоръчва се редовното почистване на филтрите и проверката на системата два пъти годишно, за да се запази оптималната работа и дълготрайност на уреда.

Кога да се използва стенен климатик?

Стенните климатици, каквато е моделът ASHH09KNCA/AOHH09KNCA, са идеални за жилища, офиси и търговски помещения, където е необходима ефективност и сигурност на климатизацията. Те са в състояние да поддържат комфортни температури в помещението по всяко време на годината.

Финални мисли

С инверторния климатик General Fujitsu ASHH09KNCA/AOHH09KNCA получавате продукт с доказана висококачествена производителност, енергийна ефективност и модерен дизайн. Този климатик е идеален избор за всяко пространство, което изисква надеждно и устойчиво решение за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!