Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA

2999,00 лв.

Код: ASHG24KLCA/AOHG24KLCAbc Категория:

Описание

Климатиците от тип стенен, по-специално инверторният климатик General Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA, предлагат мощна и ефективна работа при охладителни и отоплителни условия. Те са специално проектирани да осигурят оптимални температурни условия във вашия дом или работно място, независимо от външните метеорологични условия. В тази статия ще разгледаме основните характеристики, предимствата и иновациите, които правят това устройство идеален избор за всеки, който желае да се наслади на комфорт в ежедневието си.

Основни характеристики на инверторните климатици

Инверторните климатици като Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA предлагат редица предимства, свързани с енергийната ефективност и производителността.

Енергийна ефективност

С енергиен клас A++/A+, климатикът е проектиран да използва минимално количество енергия, което не само намалява сметките за електричество, но също така е по-добро за околната среда. Високият сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) от 7.10 за охлаждане и 4.00 за отопление означава, че със значителни икономии, ще получавате отлични резултати, независимо от сезона.

Silent operation

Едно от най-впечатляващите предимства на инверторната технология е способността да работи тихо, което прави използването му приятно, без да пречи на вашето ежедневие. Дори при най-висока натовареност, климатикът остана деликатно тих, благодарение на усъвършенстваната технология за контрол на звука.

Области на приложение

Инверторният климатик Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA е идеален за различни ситуации и пространства.

Домашна употреба

Този модел е чудесен за жилищни помещения. Независимо дали става въпрос за хол, спалня или офис в дома, климатикът ще осигури желания комфорт при всякакви външни температури. Всичко, от което се нуждаете, е правилна инсталация и внимание към правилната настройка, за да можете да се насладите на ценни часове на релаксация и удовлетворение.

Комерсиални пространства

Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA е отличен избор за ресторанти, кафета и магазини, където клиентите очакват комфортна атмосфера. Важно е да се помни, че климатикът не само охлажда или нагрява, но също така подобрява качеството на въздуха, предлагайки по-добра среда за всички.

Иновации и технологии

При проектирането на инверторния климатик Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA, иновациите играят ключова роля.

Управление с дистанционно

Управлявайте температурата от комфортната си позиция. Дистанционното управление предлага лесен достъп до настройките на климатизацията, включително автоматичен режим, режим на сливане, таймер и много други.

Филтрация на въздуха

С вградени филтри за въздух, климатикът не само терморегулира, но също така прочиства въздуха от прах и бактерии. Това е важно за създаване на здравословна обстановка както за дома, така и за офиса.

Заключение

Инверторният климатик Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA е мощен, ефективен, и на разположение за различни приложения. Избирайки този инверторен климатик, вие получавате надеждно решение, което е енергийно ефективно и предлага високи нива на комфорт. С инвестицията в този тип климатик, можете да осигурите уют, качество на въздуха и спокойствие в начина си на живот.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!