Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Stylish FTXA20AW + RXA20A

Инверторен климатик Daikin Stylish FTXA20AW + RXA20A

3376,99 лв.

Инверторен климатик Stylish FTXA20A / RXA20A от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin съчетава иновативност и креативност, създавайки най-елегантният модел климатик на пазара.

Код: 2520617bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Daikin Stylish FTXA20AW + RXA20A е класически избор за модерното домакинство, съчетаващ елегантност с висока производителност. Той предлага иновативни технологии, които не само подобряват комфорта на вашия дом, но и спестяват енергия. С мощност от 2.0 kW в нормални условия на охлаждане и до 3.5 kW за отопление, този климатик е подходящ за помещения до 15 кв. м. Възможността за работа при температури до -10 °C при охлаждане и -15 °C при отопление го прави идеален за разнообразни климатични условия.

Основни предимства на Daikin Stylish

Технологията на инверторите на Daikin е известна със своята енергийна ефективност. С клас А+++ при охлаждане и отопление, този климатик осигурява изключителна производителност с ниски разходи за електричество. Всичко това е възможно благодарение на модерния хладилен агент R-32, който е по-малко вреден за околната среда.

Удобство и стил

Дизайнът на инверторния климатик Stylish FTXA20AW е трендсетър. С тънък профил и стилна бяла повърхност, той лесно се интегрира в интериора на всяко съвременно помещение. Всички функции на климатика могат да се управляват чрез мобилно приложение, разположено в Wi-Fi модула, предлаган в комплекта. Това е идеалното решение за хора, които ценят технологиите и комфорта.

Как работи инверторният климатик?

Климатичната система работи на принципа на регулиране на температурата и влажността в помещението. Инверторната технология позволява плавно регулиране на мощността, без резки промени, което не само подобрява комфорта, но и удължава живота на уреда. Когато достигне зададената температура, климатикът не спира напълно, а адаптира работата си, за да поддържа желаната температура.

Устойчивост на околната среда

С оглед на нуждата от запазване на околната среда, Daikin е инвестирал в технологии, които минимализират отпадъците и замърсяването. Използването на R-32 не само бедствава по-ниски емисии на въглероден диоксид, но е и по-ефикасно в термодинамиката от предишните хладилни агенти. С инверторния климатик Stylish FTXA20AW, вие правите избор не само за вашия комфорт, но и за планетата.

Инсталиране и поддръжка

Инсталирането на такъв климатик е задача за професионалисти. Днешният инверторен климатик работи в режим на максимално тихо и енергийно решение, подходящо дори за офиси и спални. Редовната поддръжка е необходима, за да можете да се наслаждавате на пълната функционалност на устройството, а Daikin предлага услуги за поддръжка и сервиз за всеки свой продукт.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!