Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH07KGTG / AOHH07KGCG

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH07KGTG / AOHH07KGCG

1899,00 лв.

Код: ASHH07KGTG / AOHH07KGCGbc Категория:

Описание

В света на климатизацията, хиперинверторните климатици се явяват един от най-иновативните и ефективни решения. Климатика General Fujitsu ASHH07KGTG / AOHH07KGCG е пример за това, което съвременните технологии могат да предложат на потребителите.

Технологии на хиперинверторния климатик

Хиперинверторната система не само, че предоставя оптимален комфорт, но и изразходва значително по-малко електрическа енергия в сравнение с традиционните модели. При General Fujitsu ASHH07KGTG / AOHH07KGCG, енергийната ефективност достига невероятните стойности SEER 9,80 W/W A+++ и SCOP 5.20 W/W A+++. Тази висока ефективност е благодарение на комплексната система за управление и иновационната технология, която се използва.

Огромни предимства за потребителите

  • Намален разход на електрически енергии
  • Тих режим на работа – само 19 dB
  • Екологосъобразен хладилен агент R32

В днешно време, все повече хора се интересуват от екологосъобразните решения и General Fujitsu не прави изключение.

Иновативен контрол и удобство

Климатика разполага с функция за запазване на температурата в помещението и е оборудван с безжично интернет управление чрез WiFi адаптер. Това означава, че можете да контролирате климатика от разстояние, без значение къде се намирате.

Дизайн и функционалност

Дизайнерският и елегантен вид на хиперинверторния климатик прави модела ASHH07KGTG / AOHH07KGCG идеален избор за всяко съвременно помещение. Неговото естетическо оформяне не само, че създава уют, но и е съвместимо с най-разнообразни интериорни решения.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталацията на климатика е изключително проста и бърза, което спестява време и ресурс. Освен това, мониторингът и поддръжката са много лесни, тъй като системата е проектирана да бъде максимално удобна за потребителя.

Идеален за различни нужди

Този модел е идеален не само за дома, но и за офис пространства, търговски обекти и дори малки правителствени институции. Неговата адаптивност е изключително важна за осигуряване на подходящ климат през цялата година.

Заключение

Хиперинверторният климатик General Fujitsu ASHH07KGTG / AOHH07KGCG определено е инвестиция, която ще се изплати с времето. Спестявайки енергия и разноски за електричество, едновременно с осигуряване на комфорт и уют, този климатик е перфектният избор за всеки, който търси качество и надеждност в климатизацията.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!