Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH09KGTG / AOHH09KGCG

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH09KGTG / AOHH09KGCG

2049,00 лв.

Код: ASHH09KGTG / AOHH09KGCGbc Категория:

Описание

Хиперинверторните климатици все повече се утвърдиха като оптимален избор за домакинствата и офисите. Те предлагат редица предимства, благодарение на новата технология и иновации, които правят климатиците по-ефективни и екологосъобразни. В тази статия ще разгледаме подробно стенния хиперинверторен климатик General Fujitsu ASHH09KGTG / AOHH09KGCG, който съчетава дизайнерски усет и високотехнологични функции.

Изключителна проектна и енергийна ефективност

Климатикът General Fujitsu ASHH09KGTG / AOHH09KGCG е проектиран с цел да осигури максимален комфорт, като същевременно намалява разходите за електрическа енергия. С енергийна ефективност SEER 9,40 W/W A+++ и SCOP 5,20 W/W A+++, този модел е сред най-добрите на пазара.

Тих и спокоен режим на работа

Един от най-впечатляващите аспекти на този климатик е неговата изключителна тишина. С шумови показатели от само 19 dB, климатикът ASHH09KGTG / AOHH09KGCG ще осигури спокойствие в иначе шумна среда. Прави го идеален за спални и офиси.

Екологичен хладилен агент

Климатикът е създаден с новия хладилен агент R32, който е не само ефективен, но и по-малко вреден за околната среда в сравнение с традиционните хладилни агенти. Така, вие не само, че спестявате разходи за енергия, но и допринасяте за опазването на планетата.

Интелигентно управление и функции

Възможността за безжично управление на климатика чрез WiFi адаптер е предимство, което ви позволява да управлявате температурата в помещението от всяка точка на света. Всеки момент вие можете да настроите климатика да работи в режим, който е най-удобен за вас.

Функция за запазване на температурата

Специалната функция за запазване на температурата в помещението позволява на потребителите да поддържат постоянен климат, което от своя страна създава идеални условия за работа и почивка. Въпреки външните климатични условия, каквито и да са те, вие можете да се насладите на комфорт.

Дизайн и интеграция в интериора

Със своя елегантен и модерен дизайн, климатикът ASHH09KGTG / AOHH09KGCG безпроблемно се интегрира във всеки интериор. Независимо дали става дума за домашна среда или офис, той добавя стойност и естетика към пространството.

Тук ще намерите и допълнителни функции, като автоматично регулиране на температурата, различни режими на работа и удобен таймер, който ще подобри потребителското изживяване.

Обобщавайки, стенният хиперинверторен климатик General Fujitsu ASHH09KGTG / AOHH09KGCG е идеален избор за всеки, който иска ефективност, тишина и естетичен вид на своето климатично устройство. Със своите иновации и висока производителност, той ще осигури комфорт и удовлетворение за всеки потребител.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!