Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система Daikin 2MXM50A

Външно тяло на мултисплит система Daikin 2MXM50A

4232,00 лв.

Мултисплит Daikin 2MXM50A е климатична система, работеща с едно външно и с до две вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Код: 2520383bt Категория:

Описание

Въведение в мултисплит системите с Daikin 2MXM50A

Мултисплит системите представляват иновационно решение в отоплението и климатизацията на различни помещения. Те предлагат множество предимства, които правят живота по-комфортен и ефективен. Сред водещите марки в този сегмент се нареждат модулите на Daikin, а моделът 2MXM50A е отличен пример за качествено и ефективно климатизиране.

Защо да изберете мултисплит система?

Мултисплит системата позволява свързването на едно външно тяло с няколко вътрешни тела, което я прави изключително гъвкава и икономична. Създава комфортна климатизация в различни помещения, като позволява индивидуално управление на температурните условия в тях. Независимо дали искате да охладите спалнята и хола одновременно, или да поддържате конкретна температура в офис, мултисплит системите са решение, което трябва да разгледате.

Съществени характеристики на мултисплит Daikin 2MXM50A

Моделът 2MXM50A предлага множество характеристики, които го правят атрактивен на потребителите. Той разполага с отдавана мощност на охлаждане от 5.0 kW и отдавана мощност на отопление от 5.6 kW, осигурявайки ефективна операция в диапазона от -10 до 46 степени по Целзий.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност е ключова характеристика на всяка климатична система. Мултисплит Daikin 2MXM50A притежава впечатляващи показатели, като SEER (сезонен коефициент на охлаждане) от 8.8 и SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) от 4.79. Тези цифри показват, че системата е проектирана да работи економично, спестявайки пари за сметките ви за електрическа енергия.

Гаранция и поддръжка

Когато инвестирате в климатична система, е важно да знаете колко дълго ще се наслаждавате на услугите й. Мултисплит система Daikin 2MXM50A идва с гаранция от 36 месеца, което осигурява допълнителен мир на ума за потребителите.

Как да изберете правилния модел?

Изборът на мултисплит система зависи от много фактори, включително размер на помещението, наличието на вътрешни тела, нужди от охлаждане и отопление, и бюджет. Професионалистите съветват да се консултирате с опитен специалист, преди да направите покупката.

Монтаж и инсталация

Монтажът на мултисплит системата изисква опит и знания за редица технически аспекти. Всички инсталации трябва да бъдат извършвани от сертифицирани техници, които могат да гарантират безопасност и ефективност на системата.

Подходящи помещения за мултисплит Daikin 2MXM50A

Мултисплит системата е подходяща за помещения с площ до 35 кв.м., като качеството на климатизацията остава високо благодарение на добре проектираното разпределение на въздуха.

Заключение

Мултисплит система Daikin 2MXM50A представлява инвестиране в комфорт и енергийна ефективност. С висококачествените характеристики и иновационен дизайн, тази система е идеалният избор за съвременния дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

2

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!