Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG36LMTA/AOHG36LMTA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG36LMTA/AOHG36LMTA

4999,00 лв.

Код: ASHG36LMTA/AOHG36LMTAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHG36LMTA/AOHG36LMTA е енергийно ефективно решение за всяко помещение, което се нуждае от комфортна температура. С новата инверторна технология, този климатик предлага уникално потребителско изживяване, което съчетава мощност и иновации. С мощност на охлаждане от 10.5 kW и мощност на отопление от 12.5kW, той е идеален за големи пространства и осигурява спокойна атмосфера дори в най-горещите дни.

Характеристики на инверторния климатик General Fujitsu

Климатикът ASHG36LMTA/AOHG36LMTA предлага множество функции, които го правят идеален за всякакви условия. Високата енергоефективност, обозначена със SEER 5.73 W/W A+ и SCOP 4.19 W/W A+, е една от най-добрите в своя клас. Този климатик работи в широк температурен диапазон, така че можете да се наслаждавате на желаната температура през всички сезони.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология не само, че увеличава енергийната ефективност, но и намалява шума на работа на климатичната система. Този модел е проектиран да работи тихо, така че можете да се наслаждавате на спокойствие. С вградени функции, като „сървърна зала“, климатикът е идеален за офис и промишлени среди.

Работа в широк температурен диапазон

Случаите на абсолютна жега или студ не представляват проблем за General Fujitsu ASHG36LMTA/AOHG36LMTA. Системата предлага надеждно функциониране при температури от -15°C до 50°C, така че всеки сезон е подходящ за използване.

Системата за филтрация

Филтрационната система на този климатик е проектирана да осигури пречистен въздух, който е важен за вашето здраве. С вградени HEPA филтри, климатикът може да намали алергените и съответно да подобри качеството на въздуха в помещението.

Безопасност и устойчивост

Климатикът General Fujitsu е оборудван с различни защитни механизми, които предпазват системата от повреди. Неговите собствени технологии за самодиагностика и защита от замръзване осигуряват оптимална работа при всякакви условия.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на климатичната система ASHG36LMTA/AOHG36LMTA е сравнително лесен и не изисква много време. С редовната поддръжка и почистване на филтрите, можете да удължите живота на устройството и да се наслаждавате на неговото отлично представяне за години напред. Следвайки инструкции и препоръки от производителя, можете да останете сигурни, че климатикът ще работи на максимална енергийна ефективност.

Икономичност и екологичност

При използването на инверторни климатици, ще видите значително намаление на сметките за електрическа енергия. Технологията за управление на работата на компресора помага да се избегне ненужно консумиране на енергия, което прави климатичната система не само икономически изгодна, но и екологично чиста.

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHG36LMTA/AOHG36LMTA е отлично решение за всеки дом или офис. Неговото стилно проектиране и мощна работа го правят предпочитан избор. С най-актуалните иновации, ние предлагаме качествени и надеждни решения за климатизация на вашето пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!