Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD100C

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD100C

7544,00 лв.

Код: UTZ-BD100Cbc Категория:

Описание

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD100C – Възведете енергоспестяването на нови висоти с нашия иновативен рекуператор!

Какво е рекуператор и как работи?

Рекуператорът е устройство, предназначено за оптимизиране на енергийната ефективност на вашия дом или офис. Той осигурява непрекъснато обновяване на въздуха, без да губи топлината, което води до значителни икономии на енергия. Всъщност, General Fujitsu UTZ-BD100C предлага дебит от 1000 m3/h и напор от 105 Pa, което го прави идеален за употреба в малки и средни помещения.

Предимства на рекуператора

  • Енергоспестяване: Провеждането на процесите на рекуперация позволява на системата да работи по-ефективно, намалявайки разходите за отопление и охлаждане.
  • Компактност: С малките си размери, UTZ-BD100C е идеален за места с ограничено пространство.
  • Висока ефективност: Специално проектиран да работи при различни условия, с висока производителност.

Регулиране на влажността

Способността за регулиране на влажността е важно предимство, възможно благодарение на иновативната технология на General Fujitsu UTZ-BD100C. Високите нива на влажност могат да доведат до развитие на бактерии и плесени, което е вредно за вашето здраве. Чрез активното управление на влажността, устройството осигурява оптимални условия за удобство и безопасност.

Защита срещу шум и улеснен монтаж

Рекуператорът е проектиран да работи тихо, което го прави идеален за спални, офиси и други пространства, където тишината е от съществено значение. Освен това, уредът е комплектован с платка, която улеснява монтажа и поддръжката, като спестява време и усилия на потребителите.

Лесен за поддръжка

Поддържането на UTZ-BD100C е прост процес благодарение на интуитивния дизайн и наличността на компонентите. Редовната поддръжка е от решаващо значение за дълговечността и ефективността на системата.

Заключение

В заключение, Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD100C е иновационно решение за дома или офиса, което предлага енергийна ефективност, контрол на влажността и тишина. Не само че помага да спестите пари, но също така подобрява качеството на въздуха и комфорта в помещението.

Не пропускайте шанса да инвестирате в бъдещето на вашето пространство с General Fujitsu UTZ-BD100C!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!