Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD080C

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD080C

6100,00 лв.

Код: UTZ-BD080Cbc Категория:

Описание

Рекуператорът General Fujitsu UTZ-BD080C е изключително иновационен продукт, предназначен да осигури ефективност и енергоспестяване в съвременните системи за климатизация и вентилация. Въпреки компактния си размер, този уред предлага висока производителност, с дебит от 800 m3/h и напор от 140 Pa, което го прави идеален за различни приложения.

Предимства на рекуператора General Fujitsu UTZ-BD080C

Рекуператорите играят важна роля в осигуряването на комфортно и здравословно вътрешно пространство. Ето някои от основните предимства на модела UTZ-BD080C:

Енергийна ефективност

Енергоспестяващите технологии, използвани в рекуператора, позволяват значителни икономии на енергия в сравнение с традиционните системи. С правилната инсталация и настройки, този уред може да намали разходите за отопление и охлаждане.

Регулиране на влажността

Рекуператорът предлага уникална способност за регулиране на влажността във въздуха, което е особено полезно в помещения с висока кондензация или влага. Това осигурява комфорт и предотвратява образуването на мухъл и плесени.

Компактност и лесен монтаж

С компактен дизайн, General Fujitsu UTZ-BD080C е лесен за инсталиране дори в пространства с ограничено място. Пакетът е окомплектован с всичко необходимо за бърза инсталация, така че да може да бъде поставен с минимални усилия.

Защита от шум

Едно от значимите предимства на UTZ-BD080C е защитата му срещу шум, благодарение на иновационната технология, която осигурява тиха работа. Това е особено важно в жилищни и офис сгради, където нивото на шум може да бъде значителен фактор за комфорт.

Заключение

В заключение, рекуператорът General Fujitsu UTZ-BD080C е отличен избор за всеки, който желае да повишат комфорт и ефективността на своята климатична система. С его високите показатели и лесен монтаж, той представлява стойностна инвестиция в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!